Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Makedonské zapečené fazole

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1dní 1h 0min , porce

2592 kalorií, 1.0g cukrů, 85.0g tuků, 180.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Fazole propláchneme a namočíme přes noc. Druhý den uvaříme s bobkovým listem a rozkrájenou cibulí. Zároveň uvaříme 4 vejce natvrdo. Pekáček dobře vymastíme olejem, vložíme do něj vrstvu fazolí, poklademe je na plátky nakrájenými vařenými vejci, posypeme balkánským sýrem, mírně osolíme, opepříme a zakapeme olivovým olejem. Dáme zapéci do trouby. Po 15 minutách zapékání rozšleháme v mléce zbylá vejce, pokrm zalijeme a pečeme ještě asi 20 minut při vysoké teplotě.

Evík

27. 04. 2011, Recept navštíven: 2967x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Makedonské telecí řízky

Makedonské telecí řízky

Očistené teľacie rezne naklepeme, okraje narežeme a z oboch strán opečieme na oleji. Osolíme, podlejeme vod...

Makedonské zapečené fazole

Makedonské zapečené fazole

Fazole propláchneme a namočíme přes noc. Druhý den uvaříme s bobkovým listem a rozkrájenou cibulí. Zároveň ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Makedonské zapečené fazole Link-arrow

Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Fazole milujeme a připravujeme na různé způsoby. Většinou neopomíjím zeleninu, pak ani nezalévám smetanou, zdá se mi pak moc chutí. Jinak - výborný a zdravý recept. :-)
Přidané ingredience: Zelenina

11. 06. 2014, 18:06

Přidat komentář

Facebook komentáře