Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Makedonské zapečené fazole

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1dní 1h 0min
Nutriční hodnoty
2592 kalorií 1.0g cukrů 85.0g tuků 180.0g bílkovin

Příprava

Fazole propláchneme a namočíme přes noc. Druhý den uvaříme s bobkovým listem a rozkrájenou cibulí. Zároveň uvaříme 4 vejce natvrdo. Pekáček dobře vymastíme olejem, vložíme do něj vrstvu fazolí, poklademe je na plátky nakrájenými vařenými vejci, posypeme balkánským sýrem, mírně osolíme, opepříme a zakapeme olivovým olejem. Dáme zapéci do trouby. Po 15 minutách zapékání rozšleháme v mléce zbylá vejce, pokrm zalijeme a pečeme ještě asi 20 minut při vysoké teplotě.


Přidat na Pinterest
Evík

27. 04. 2011, Recept navštíven: 3394x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Fazole milujeme a připravujeme na různé způsoby. Většinou neopomíjím zeleninu, pak ani nezalévám smetanou, zdá se mi pak moc chutí. Jinak - výborný a zdravý recept. :-)
Přidané ingredience: Zelenina

11. 06. 2014, 18:06

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne pripravené fazule

23. 05. 2017, 10:24

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý spôsob prípravy fazule

07. 06. 2017, 21:33

Přidat komentář

Facebook komentáře