Makedonské zapečené fazole
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1dní 1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2592
kalorií
1.0g
cukrů
85.0g
tuků
180.0g
bílkovin
Příprava
Fazole propláchneme a namočíme přes noc. Druhý den uvaříme s bobkovým listem a rozkrájenou cibulí. Zároveň uvaříme 4 vejce natvrdo. Pekáček dobře vymastíme olejem, vložíme do něj vrstvu fazolí, poklademe je na plátky nakrájenými vařenými vejci, posypeme balkánským sýrem, mírně osolíme, opepříme a zakapeme olivovým olejem. Dáme zapéci do trouby. Po 15 minutách zapékání rozšleháme v mléce zbylá vejce, pokrm zalijeme a pečeme ještě asi 20 minut při vysoké teplotě.
Evík27. 04. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Zelenina
Roxana 11. 06. 2014, 20:06
© 2024, Railsformers s.r.o.