Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zavaření mladých fazolových lusků – kyselý nálev

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
2060 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Lusky odvlákníme a odstraníme jejich konce. Pořádně je umyjeme. Nakrájíme je a povaříme (2-5 minut) do měkka. Pak je scedíme, zchladíme ve studené vodě a naplníme do sklenic. Kyselý nálev si připravíme smícháním 4 l vody, 0,75 l octa (8%) a 0,1 kg soli. Fazolové lusky pak zalijeme nálevem. V předehřáté troubě pak sterilizujeme při teplotě 100 °C cca 40 minut. Aby nám lusky zkvasily, je důležité druhý den sterilizaci opakovat!


Přidat na Pinterest
Vera

27. 08. 2009, Recept navštíven: 3823x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

13. 09. 2016, 18:38

Přidat komentář

Facebook komentáře