Zbojnická pochoutka
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
592
kalorií
0.0g
cukrů
52.0g
tuků
30.0g
bílkovin
Příprava
Slaninu nakrájíme na proužky a mírně rozškvaříme, cibuli najemno rozsekáme a tresku rozkrájíme na plátky asi 1,5 cm silné. Každý plátek z obou stran osolíme, opepříme a položíme na přiměřeně velký čtverec alobalu (aby jej bylo možno zabalit jako obálku) potřený špekovou kůží. Na každý plátek navršíme rozškvařenou slaninu a syrovou cibuli, ještě případně opepříme a zabalíme pevně do alobalu. Dáme na 15 minut zapéci do rozpálené trouby.
Tip k receptu
Na tento recept můžeme použit různé druhy rybího filé.
Mall09. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.