Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zbojnická pochoutka

Zbojnická pochoutka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

592 kalorií, 0.0g cukrů, 52.0g tuků, 30.0g bílkovin

Příprava

Slaninu nakrájíme na proužky a mírně rozškvaříme, cibuli najemno rozsekáme a tresku rozkrájíme na plátky asi 1,5 cm silné. Každý plátek z obou stran osolíme, opepříme a položíme na přiměřeně velký čtverec alobalu (aby jej bylo možno zabalit jako obálku) potřený špekovou kůží. Na každý plátek navršíme rozškvařenou slaninu a syrovou cibuli, ještě případně opepříme a zabalíme pevně do alobalu. Dáme na 15 minut zapéci do rozpálené trouby.

Bulb Tip k receptu

Na tento recept můžeme použit různé druhy rybího filé.

Mall

09. 11. 2009, Recept navštíven: 2003x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zbojnická pochoutka

Zbojnická pochoutka

Slaninu nakrájíme na proužky a mírně rozškvaříme, cibuli najemno rozsekáme a tresku rozkrájíme na plátky as...

Zbojnická placka

Zbojnická placka

Brambory nastrouháme na hrubém struhadle a hned je rozložíme v pánvi, ve které jsme rozpálily olej. V pánvi...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zbojnická pochoutka Link-arrow
Thumb.1210

Vícezrnný domácí chléb

Nejprve si připravíme kvásek: do půl decilitru teplé vody rozdrobíme droždí, zasypeme cukrem a necháme v te...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře