Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zbojnická pochoutka

Zbojnická pochoutka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
592 kalorií 0.0g cukrů 52.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Slaninu nakrájíme na proužky a mírně rozškvaříme, cibuli najemno rozsekáme a tresku rozkrájíme na plátky asi 1,5 cm silné. Každý plátek z obou stran osolíme, opepříme a položíme na přiměřeně velký čtverec alobalu (aby jej bylo možno zabalit jako obálku) potřený špekovou kůží. Na každý plátek navršíme rozškvařenou slaninu a syrovou cibuli, ještě případně opepříme a zabalíme pevně do alobalu. Dáme na 15 minut zapéci do rozpálené trouby.

Bulb Tip k receptu

Na tento recept můžeme použit různé druhy rybího filé.


Mall

09. 11. 2009, Recept navštíven: 2139x

Podobné recepty


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept, vyskúšala som a oplatilo sa

21. 01. 2017, 19:38

Přidat komentář

Facebook komentáře