Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zeleninový guláš s masem

Zeleninový guláš s masem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
184 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a osmahneme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a přidáme trochu mleté papriky. Poté přidáme zeleninu, přisolíme podle potřeby a dusíme doměkka. Na konci přidáme rajčatový protlak a podusíme. Podáváme s brambory anebo s chlebem.

Bulb Tip k receptu

Místo konzervy vepřového masa můžeme dát uzeninu.


Evík

31. 03. 2010, Recept navštíven: 2113x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vcelku dobrý recept na guláš

11. 12. 2016, 20:56

Přidat komentář

Facebook komentáře