
Zeleninový guláš s masem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
184
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a osmahneme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a přidáme trochu mleté papriky. Poté přidáme zeleninu, přisolíme podle potřeby a dusíme doměkka. Na konci přidáme rajčatový protlak a podusíme. Podáváme s brambory anebo s chlebem.
Tip k receptu
Místo konzervy vepřového masa můžeme dát uzeninu.
Evík31. 03. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 11. 12. 2016, 20:56

hanka 19. 08. 2017, 19:13

katka16031 14. 12. 2018, 20:18

majka 17. 12. 2018, 15:53
© 2021, Railsformers, s.r.o.