Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zelníky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
1191 kalorií 6.0g cukrů 11.0g tuků 39.0g bílkovin

Příprava

Z vymačkaného a posekaného zelí, mouky, tuku, soli a vejce vypracujeme na vále těsto. Vyválíme placku asi 1/2 cm silnou, přeneseme ji válečkem na plech a nožem krájíme na plechu čtverečky. Pečeme v dobře vyhřáté troubě do růžova.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

19. 08. 2013, Recept navštíven: 1329x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Podobný rdecept mám od mojí maminky

24. 12. 2014, 08:37

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

26. 11. 2015, 10:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborný osvedčený recept, mam ho rada

20. 01. 2017, 16:22

Přidat komentář

Facebook komentáře