Zelný salát v letním provedení
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
0min
Celkový čas
15min
Porce
Nutriční hodnoty
255
kalorií
0.0g
cukrů
27.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Omyté zelí překrojíme, tuhý košťál vyřízneme a zelí nakrájíme na jemné nudličky, osolíme, dobře promačkáme a necháme chvíli v klidu.
Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vyřízneme jaderník a čtvrtky nakrájíme na plátky. Rajčata nakrájíme na kousíčky a cibuli na nudličky.
V misce prošleháme olej, ocet, cukr, špetku soli, pepře a tymiánu.
Do této marinády nasypeme odleželé zelí, jablka, rajčata i cibuli.
Vše dobře promícháme a před podáváním necháme chvíli v chladu odležet.
30. 07. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.