Živáňská
Obtížnost
Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření
40min
Celkový čas
2h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
3750
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
20.0g
bílkovin
Příprava
Maso si nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Oloupeme brambory, nakrájíme je na kolečka a přidáme k masu. Přidáme koření a vše dobře promícháme. Vezmeme alobal a vyrobíme z něj dvojitou kapsu, do které dáme masovou směs. Doporučuji aspoň hodinku nechat proležet. Pak pečeme, až je maso měkké.
Tip k receptu
Živáňskou můžeme také rozdělit do alobalu po jednotlivých porcích, tedy kolik porcí, tolik "kapes". Maso bude rychleji propečené.
Klasickou živáňskou můžeme připravit i běžným způsobem v troubě.
22. 11. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.