Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Živáňská

Živáňská
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 0min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 2h 40min , porce

3750 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 20.0g bílkovin

Příprava

Maso si nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Oloupeme brambory, nakrájíme je na kolečka a přidáme k masu. Přidáme koření a vše dobře promícháme. Vezmeme alobal a vyrobíme z něj dvojitou kapsu, do které dáme masovou směs. Doporučuji aspoň hodinku nechat proležet. Pak pečeme, až je maso měkké.

Bulb Tip k receptu

Živáňskou můžeme také rozdělit do alobalu po jednotlivých porcích, tedy kolik porcí, tolik "kapes". Maso bude rychleji propečené.
Klasickou živáňskou můžeme připravit i běžným způsobem v troubě.

Ajaja

22. 11. 2010, Recept navštíven: 4387x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí živáňská

Domácí živáňská

Brambory nakrájíme na kostky, maso také. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, česnek, zeleninu nakrájenou ...

Živáňská

Živáňská

Maso si nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Oloupeme brambory, nakrájíme je na...

Zobrazit všechny podobné recepty k Živáňská Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Je to náš obľúbený recept, robím podobne.Ja ešte pridám trocha doma vyúdenj slaninky.Dobrý receptĎakujem.Jozef.

Jozef 23. 11. 2010, 08:50

Ajaja
Ano, ano, je to pak "voňavější"... Já takhle někdy dávám chalupářskou slaninku...

Ajaja 23. 11. 2010, 19:17

Facebook komentáře