Chybějící obrázek

Živáňská

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 0min
Čas vaření
40min

Celkový čas

2h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

3750 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Maso si nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Oloupeme brambory, nakrájíme je na kolečka a přidáme k masu. Přidáme koření a vše dobře promícháme. Vezmeme alobal a vyrobíme z něj dvojitou kapsu, do které dáme masovou směs. Doporučuji aspoň hodinku nechat proležet. Pak pečeme, až je maso měkké.

Tip k receptu

Živáňskou můžeme také rozdělit do alobalu po jednotlivých porcích, tedy kolik porcí, tolik "kapes". Maso bude rychleji propečené.
Klasickou živáňskou můžeme připravit i běžným způsobem v troubě.

přidejte na:
Ajaja

22. 11. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
živánska chutná

katka16031 19. 09. 2017, 10:59

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborná živánska

Svetlana 18. 10. 2017, 20:04

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
skvelá živanska, dobre urobená

majka 29. 04. 2019, 09:40

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Je to náš obľúbený recept, robím podobne.Ja ešte pridám trocha doma vyúdenj slaninky.Dobrý receptĎakujem.Jozef.

Jozef 23. 11. 2010, 08:50

Ajaja
Ano, ano, je to pak "voňavější"... Já takhle někdy dávám chalupářskou slaninku...

Ajaja 23. 11. 2010, 19:17