Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Živáňská

Živáňská

Obtížnost Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 2h 40min
Nutriční hodnoty
3750 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Maso si nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Oloupeme brambory, nakrájíme je na kolečka a přidáme k masu. Přidáme koření a vše dobře promícháme. Vezmeme alobal a vyrobíme z něj dvojitou kapsu, do které dáme masovou směs. Doporučuji aspoň hodinku nechat proležet. Pak pečeme, až je maso měkké.

Bulb Tip k receptu

Živáňskou můžeme také rozdělit do alobalu po jednotlivých porcích, tedy kolik porcí, tolik "kapes". Maso bude rychleji propečené.
Klasickou živáňskou můžeme připravit i běžným způsobem v troubě.


Ajaja

22. 11. 2010, Recept navštíven: 4684x

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Je to náš obľúbený recept, robím podobne.Ja ešte pridám trocha doma vyúdenj slaninky.Dobrý receptĎakujem.Jozef.

Jozef 23. 11. 2010, 08:50

Ajaja
Ano, ano, je to pak "voňavější"... Já takhle někdy dávám chalupářskou slaninku...

Ajaja 23. 11. 2010, 19:17

Facebook komentáře