Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Azu po tatarsku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 5min , porce

796 kalorií, 0.0g cukrů, 51.0g tuků, 76.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso nakrájíme na tenčí nudličky. Na rozehřátém oleji je začneme restovat. Po chvíli přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, osolíme, opepříme a spolu dále restujeme, až se vypaří všechna tekutina.
Přidáme rajčatový protlak, znovu chvíli orestujeme, zalijeme šálkem horké vody a dusíme dopoloměkka.
K poloměkkému masu přidáme okurky nakrájené na kolečka, podle potřeby ještě podlijeme vodou a dodusíme doměkka.

Angel 666

08. 12. 2010, Recept navštíven: 7806x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Azu po tatarsku

Azu po tatarsku

Maso nakrájíme na tenčí nudličky. Na rozehřátém oleji je začneme restovat. Po chvíli přidáme cibuli nakráje...

Zobrazit všechny podobné recepty k Azu po tatarsku Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
My místo okurků dávali papriku a rajče...

Ajaja 01. 01. 2011, 18:20

Facebook komentáře