Azu po tatarsku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
796
kalorií
0.0g
cukrů
51.0g
tuků
76.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na tenčí nudličky. Na rozehřátém oleji je začneme restovat. Po chvíli přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, osolíme, opepříme a spolu dále restujeme, až se vypaří všechna tekutina.
Přidáme rajčatový protlak, znovu chvíli orestujeme, zalijeme šálkem horké vody a dusíme dopoloměkka.
K poloměkkému masu přidáme okurky nakrájené na kolečka, podle potřeby ještě podlijeme vodou a dodusíme doměkka.
08. 12. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.