Azu po tatarsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

796 kalorií
0.0g cukrů
51.0g tuků
76.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na tenčí nudličky. Na rozehřátém oleji je začneme restovat. Po chvíli přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, osolíme, opepříme a spolu dále restujeme, až se vypaří všechna tekutina.
Přidáme rajčatový protlak, znovu chvíli orestujeme, zalijeme šálkem horké vody a dusíme dopoloměkka.
K poloměkkému masu přidáme okurky nakrájené na kolečka, podle potřeby ještě podlijeme vodou a dodusíme doměkka.

přidejte na:
Angel 666

08. 12. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborný recept z hovädzieho mäsa,vhodné ingrediencie

Svetlana 09. 06. 2017, 20:30

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vynikajuce jedlo

majka 26. 02. 2018, 21:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo výborné jedlo

palino 11. 01. 2019, 19:34

Přidat komentář
Ajaja
My místo okurků dávali papriku a rajče...

Ajaja 01. 01. 2011, 18:20