Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Azu po tatarsku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
796 kalorií 0.0g cukrů 51.0g tuků 76.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na tenčí nudličky. Na rozehřátém oleji je začneme restovat. Po chvíli přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, osolíme, opepříme a spolu dále restujeme, až se vypaří všechna tekutina.
Přidáme rajčatový protlak, znovu chvíli orestujeme, zalijeme šálkem horké vody a dusíme dopoloměkka.
K poloměkkému masu přidáme okurky nakrájené na kolečka, podle potřeby ještě podlijeme vodou a dodusíme doměkka.


Přidat na Pinterest
Angel 666

08. 12. 2010, Recept navštíven: 8493x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vyborný recept z hovädzieho mäsa,vhodné ingrediencie

09. 06. 2017, 20:30

Přidat komentář
Ajaja
My místo okurků dávali papriku a rajče...

Ajaja 01. 01. 2011, 18:20

Facebook komentáře