Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bábovka s mandarinkami a skořicí

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 40min
Nutriční hodnoty
3320 kalorií 23.0g cukrů 214.0g tuků 58.0g bílkovin

Příprava

Tuk utřeme s cukrem, vejci a rumem do husté pěny. Mouku prosejeme s práškem do pečiva a se skořicí a přimícháme k pěně. Ovoce nakrájíme na menší kousky. Do vymazané a vysypané formy nalijeme trochu těsta, pokryjeme částí ovoce, opět dáme těsto, ovoce a nakonec těsto. Troubu vyhřejeme na 200°C, ale pečeme na 180°C. Vychladlou bábovku polijeme bílou polevou.


Přidat na Pinterest
pink.verca

29. 08. 2011, Recept navštíven: 2430x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajúca bábovka

01. 01. 2016, 18:16

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý rececpt na babovku

03. 01. 2016, 14:07

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná bábovka

04. 01. 2016, 12:31

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bábovka je vcelku velmi vydarená

17. 03. 2017, 20:08

Přidat komentář

Facebook komentáře