Bábovka s mandarinkami a skořicí
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
3320
kalorií
23.0g
cukrů
214.0g
tuků
58.0g
bílkovin
Příprava
Tuk utřeme s cukrem, vejci a rumem do husté pěny. Mouku prosejeme s práškem do pečiva a se skořicí a přimícháme k pěně. Ovoce nakrájíme na menší kousky. Do vymazané a vysypané formy nalijeme trochu těsta, pokryjeme částí ovoce, opět dáme těsto, ovoce a nakonec těsto. Troubu vyhřejeme na 200°C, ale pečeme na 180°C. Vychladlou bábovku polijeme bílou polevou.
pink.verca29. 08. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.