Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bagačata

Bagačata
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1200 kalorií, 1.0g cukrů, 27.0g tuků, 38.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme najemno na jemném struhadle. Škvarky nameleme a přidáme k nastrouhaným bramborům, dále přidáme vejce, utřený česnek se solí, majoránku, mouku a uděláme těsto, které následně rozdělíme na menší díly a ty vyválíme na placku. Placku poté dáme na olejem vymazaný plech a v troubě pečeme z obou stran dozlatova.

Beruska64

25. 12. 2009, Recept navštíven: 1330x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bagačata

Bagačata

Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme najemno na jemném struhadle. Škvarky nameleme a přidáme k nastrouh...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bagačata Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře