Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bageta se salámem a rucolou

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 15min , porce

141 kalorií, 0.0g cukrů, 12.0g tuků, 6.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Bagetu rozkrojte na dvě půlky. Rucolu promíchejte s citrónovou šťávou a s olovovým olejem. Spodní část bagety pomažte vybraným pestem. Přidejte rucolu, salám, pepř a pár hoblinek sýra.

Šéfredaktor

18. 05. 2012, Recept navštíven: 1509x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bageta se salámem a rucolou

Bageta se salámem a rucolou

Bagetu rozkrojte na dvě půlky. Rucolu promíchejte s citrónovou šťávou a s olovovým olejem. Spodní část bage...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bageta se salámem a rucolou Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře