Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bezvaječný piškot

Bezvaječný piškot
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

2608 kalorií, 0.0g cukrů, 110.0g tuků, 25.0g bílkovin

Příprava

Mouku smícháme s kypřícím práškem, přidáme cukr, vodu a olejem. Vše důkladně promícháme a vylijeme do vymazané a moukou vysypané formy. Pečeme 30 minut v předehřáté troubě na 350 °C.

Bulb Tip k receptu

Vychladlý korpus rozřízneme na 2 stejné pláty, namažeme je rybízovou marmeládou a dáme je na sebe. Na povrchu jej můžeme potřít rozpuštěnou čokoládou na vaření.

Milena

25. 05. 2009, Recept navštíven: 6445x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bezvaječný piškot

Bezvaječný piškot

Mouku smícháme s kypřícím práškem, přidáme cukr, vodu a olejem. Vše důkladně promícháme a vylijeme do vyma...

Bezvaječný mazanec

Bezvaječný mazanec

Rozpustíme si Heru a necháme ji trochu zchladnout, pak ohřejeme mléko tak, aby bylo vlažné. Poté smícháme v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bezvaječný piškot Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
přidala bych třtinový cukr
Přidané ingredience: třtinový cukr

19. 03. 2016, 17:26

Přidat komentář
Thumb
Opravdu pečete na 350st. ? To teda moje trouba neumí :( A lze nahradit celozrnnou mouku třeba hrubou pšeničnou? Díky, M.

macek 31. 05. 2010, 20:00

veerac
To bude určitě překlep. Moje trouba má také jen 275°C. Navíc při 350°C za třicet minut, to musí být černé jak uhel.

veerac 18. 01. 2012, 22:54

Facebook komentáře