Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Blatenské filé

Blatenské filé
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

1352 kalorií, 1.0g cukrů, 74.0g tuků, 156.0g bílkovin

Příprava

Do pekáčku vysypeme celé balení zeleniny. Poklademe nerozmraženou rybou. Posypeme solí, pepřem a přidáme nadrobno nakrájený česnek, zalijeme 3/4 hrníčkem vody a dáme do vyhřáté trouby péct. Pečeme nepřikryté do té doby, dokud se nevypaří voda. Potom zalijeme rozkvedlanými vejci s nastrouhaným sýrem a pivem. Necháme srazit a podáváme s přílohami z brambor nebo syrovou zeleninou.

Petronila Havelkova

20. 10. 2010, Recept navštíven: 1219x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Blatenské filé

Blatenské filé

Do pekáčku vysypeme celé balení zeleniny. Poklademe nerozmraženou rybou. Posypeme solí, pepřem a přidáme na...

Zobrazit všechny podobné recepty k Blatenské filé Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře