Blatenské filé
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1352
kalorií
1.0g
cukrů
74.0g
tuků
156.0g
bílkovin
Příprava
Do pekáčku vysypeme celé balení zeleniny. Poklademe nerozmraženou rybou. Posypeme solí, pepřem a přidáme nadrobno nakrájený česnek, zalijeme 3/4 hrníčkem vody a dáme do vyhřáté trouby péct. Pečeme nepřikryté do té doby, dokud se nevypaří voda. Potom zalijeme rozkvedlanými vejci s nastrouhaným sýrem a pivem. Necháme srazit a podáváme s přílohami z brambor nebo syrovou zeleninou.
Petronila Havelkova21. 10. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.