Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Blatenské filé

Blatenské filé

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
1352 kalorií 1.0g cukrů 74.0g tuků 156.0g bílkovin

Příprava

Do pekáčku vysypeme celé balení zeleniny. Poklademe nerozmraženou rybou. Posypeme solí, pepřem a přidáme nadrobno nakrájený česnek, zalijeme 3/4 hrníčkem vody a dáme do vyhřáté trouby péct. Pečeme nepřikryté do té doby, dokud se nevypaří voda. Potom zalijeme rozkvedlanými vejci s nastrouhaným sýrem a pivem. Necháme srazit a podáváme s přílohami z brambor nebo syrovou zeleninou.


Petronila Havelkova

20. 10. 2010, Recept navštíven: 1343x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře