Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bleskové rizoto s kari

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
492 kalorií 7.0g cukrů 28.0g tuků 38.0g bílkovin

Příprava

Propláchnutou rýži zalijeme horkou vodou, osolíme, přidáme bujonovou kostku a vaříme 15 minut. Scedíme a necháme odkapat. V rendlíku rozpálíme olej, nasypeme na něj kari, zeleninu a na kostičky nakrájenou šunku. Krátce vše podusíme, přisypeme rýži a promícháme. Na mírném ohni prohřejeme, popř. dosolíme. Na talířích posypeme nastrouhaným sýrem.


Přidat na Pinterest
kaccka

04. 01. 2010, Recept navštíven: 4024x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept výborný, tip k receptu tiež

15. 11. 2016, 11:09

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne

31. 01. 2017, 20:38

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tip k receptu je dobrý

11. 09. 2017, 19:31

Přidat komentář
Kantarina
Tip k receptu: Rizoto s mexickou směsí 300 g uzeniny, 200 g mexické směsi, 300 g rýže, 3 lžíce kečupu, 200 g strouhaného sýra, 2 lžíce oleje Rýži uvaříme doměkka. Na pánvi osmahneme na oleji na kostičky nakrájenou uzeninu, přihodíme polorozmrzlou mexickou zeleninovou směs a zakápneme kečupem. Hotovou směs promícháme s rýží a polovinou nastrouhaného sýra. Podáváme.

Kantarina 10. 03. 2010, 21:55

Facebook komentáře