Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborová polévka s tatarkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
240 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na drobné kostičky. Mrkev také oškrábeme, omyjeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Zeleninu vložíme do hrnce, zalijeme 1 litrem studené vody, přidáme trochu soli a vaříme 15 minut. Jakmile jsou kostičky brambor měkké, tak polévku zahustíme jíškou. Přidáme bujón a polévku povaříme 3 minuty. V 200 ml studené vody rozmícháme vejce a tatarskou omáčku. Směs vlijeme do polévky, krátce povaříme a odstavíme. Polévku dochutíme solí a petrželkou.


Přidat na Pinterest
JanaB

11. 01. 2012, Recept navštíven: 1040x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra , jednoduchá polievka

20. 04. 2016, 12:06

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravá, chuťovo dobrá polievka

15. 11. 2016, 14:23

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka je celkom chutná s tatarkou

16. 12. 2016, 13:29

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka s tatarkou je chutná

17. 03. 2017, 19:46

Přidat komentář

Facebook komentáře