Bramborové kyselo s rajčaty
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
20min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
3380
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
95.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kostky, zalijeme vodou, přidáme bujon a dáme vařit. Smetanu, hladkou mouku a sůl vymícháme na hladkou kaši, přilijeme mléko a když jsou brambory uvařené do poloměkka, mléko se smetanou nalijeme do polévky. Za stálého míchání vaříme asi 10 minut, nakonec přidáme rajčatové pyré, necháme projít varem a dochutíme pepřem a solí. Polévku podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.
uschi306. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.