Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramborové placky s uzeným masem

Bramborové placky s uzeným masem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
2940 kalorií 4.0g cukrů 28.0g tuků 79.0g bílkovin

Příprava

Teplé zemiaky prelisujeme na dosku, pridáme múku s kypriacim práškom a vajcami. Zamiesime cesto, do ktorého primiešame posekané údené mäso a petržlenovú vňať. Z cesta nakrájame kúsky, rozvaľkáme na placky, hrubé asi 10 mm, obaľujeme ich v rozšľahanom vajci a v strúhanke. Pražíme ich na masti po oboch stranach do zlatova.

Bulb Tip k receptu

Podávame ich ihneď s čerstvými šalátmi alebo dusenou zeleninou. Môžeme ich potrieť zakysanou smotanou.


Jozef

22. 11. 2011, Recept navštíven: 2433x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Mohu doporučit.

30. 12. 2012, 14:43

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

13. 01. 2017, 19:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zemiakové placky s udeným su vynikajuce

10. 06. 2017, 18:37

Přidat komentář

Facebook komentáře