Bramborové placky s uzeným masem

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

2940 kalorií
4.0g cukrů
28.0g tuků
79.0g bílkovin


Příprava

Teplé zemiaky prelisujeme na dosku, pridáme múku s kypriacim práškom a vajcami. Zamiesime cesto, do ktorého primiešame posekané údené mäso a petržlenovú vňať. Z cesta nakrájame kúsky, rozvaľkáme na placky, hrubé asi 10 mm, obaľujeme ich v rozšľahanom vajci a v strúhanke. Pražíme ich na masti po oboch stranach do zlatova.

Tip k receptu

Podávame ich ihneď s čerstvými šalátmi alebo dusenou zeleninou. Môžeme ich potrieť zakysanou smotanou.

přidejte na:
Jozef

22. 11. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Mohu doporučit.

30. 12. 2012, 14:43

katka16031
výborný recept

13. 01. 2017, 19:26

Svetlana
zemiakové placky s udeným su vynikajuce

10. 06. 2017, 18:37

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.