Bramborové placky s uzeným masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

2940 kalorií
4.0g cukrů
28.0g tuků
79.0g bílkovin


Příprava

Teplé zemiaky prelisujeme na dosku, pridáme múku s kypriacim práškom a vajcami. Zamiesime cesto, do ktorého primiešame posekané údené mäso a petržlenovú vňať. Z cesta nakrájame kúsky, rozvaľkáme na placky, hrubé asi 10 mm, obaľujeme ich v rozšľahanom vajci a v strúhanke. Pražíme ich na masti po oboch stranach do zlatova.

Tip k receptu

Podávame ich ihneď s čerstvými šalátmi alebo dusenou zeleninou. Môžeme ich potrieť zakysanou smotanou.

přidejte na:
Jozef

22. 11. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Mohu doporučit.

Ajaja 30. 12. 2012, 14:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept

katka16031 13. 01. 2017, 19:26

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zemiakové placky s udeným su vynikajuce

Svetlana 10. 06. 2017, 18:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
placky sú chutné

majka 27. 09. 2019, 20:30

Přidat komentář