Bramborové placky s uzeným masem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
2940
kalorií
4.0g
cukrů
28.0g
tuků
79.0g
bílkovin
Příprava
Teplé zemiaky prelisujeme na dosku, pridáme múku s kypriacim práškom a vajcami. Zamiesime cesto, do ktorého primiešame posekané údené mäso a petržlenovú vňať. Z cesta nakrájame kúsky, rozvaľkáme na placky, hrubé asi 10 mm, obaľujeme ich v rozšľahanom vajci a v strúhanke. Pražíme ich na masti po oboch stranach do zlatova.
Tip k receptu
Podávame ich ihneď s čerstvými šalátmi alebo dusenou zeleninou. Môžeme ich potrieť zakysanou smotanou.
Jozef22. 11. 2011
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.