Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bublanina z babiččina notýsku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

1600 kalorií, 0.0g cukrů, 17.0g tuků, 53.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

V mléce rozmícháme vejce, přidáme sůl, mouku s kypřícím práškem, cukr a vše rozšleháme na těsto.
Rohlíky nakrájíme na malé kostičky a vmícháme do těsta.
Těsto nalijeme do menšího plechu, který si vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou nebo vyložíme pečícím papírem, poklademe ovocem a poprášíme skořicí.
Pečeme při 200°C asi 20 minut.
Před podáváním bublaninu pocukrujeme.

Angel 666

02. 05. 2012, Recept navštíven: 2555x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Třešňová bublanina z kefíru

Třešňová bublanina z kefíru

Máslovou Ramu rozpustíme, přidáme cukr (mletý + vanilkový), vejce, kefír a poté vyšleháme. Pak vmícháme mou...

Bublanina z babiččina notýsku

Bublanina z babiččina notýsku

V mléce rozmícháme vejce, přidáme sůl, mouku s kypřícím práškem, cukr a vše rozšleháme na těsto. Rohlíky n...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bublanina z babiččina notýsku Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bublaniny jsou u nás hodně oblíbené, jsou rychlé a levné a nejlepší jsou z čerstvého ovoce, kterého je v létě požehnaně.

03. 10. 2012, 21:12

Přidat komentář

Facebook komentáře