Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Buchta všehochuť

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 15min , porce

4452 kalorií, 114.0g cukrů, 200.0g tuků, 75.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do misky dáme mouku, cukr, prášek do pečiva a vanilkový cukr. Řádně promícháme. Přidáme olej, vejce a mléko, promícháme a nalijeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Pečeme dokud není zlatavá barvička asi 30 minut. Ještě teplou potřeme nutellou, naskládáme jahody a posypeme sněhovými pusinkami, které rozdrtíme v ruce. Do kastrolku nalijeme šťávu z konzervy jahod, dolejeme do půl litru vodou, přidáme trošku cukru a banánový pudink. Chvíli povaříme, ale nenecháme úplně zhoustnout a nalijeme rovnoměrně na buchtu. Tato buchta je sladší, ale moc dobrá. Přeji dobrou chuť.

jessynka

08. 04. 2010, Recept navštíven: 2154x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Buchta všehochuť

Buchta všehochuť

Do misky dáme mouku, cukr, prášek do pečiva a vanilkový cukr. Řádně promícháme. Přidáme olej, vejce a mléko...

Zobrazit všechny podobné recepty k Buchta všehochuť Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
narýchlo urobene a dobre

09. 11. 2016, 20:59

Přidat komentář

Facebook komentáře