Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Budínské kuře

Budínské kuře

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1dní 1h 10min
Nutriční hodnoty
2476 kalorií 2.0g cukrů 244.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Kuře důkladně omyjeme a rozporcujeme nejlépe na 4 větší nebo 8 menších kousků. V míse rozmícháme koňak, prolisovaný česnek, cukr a sůl. Každou porci kuřátka v této směsi obalíme a necháme marinovat nejlépe přes noc a nejméně 3 hodiny. Potom z mouky a vajec připravíme těstíčko, v němž marinované porce kuřete obalíme. Na pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje, do kterého jsme přidali máslo a v něm usmažíme porce kuřete. Necháme okapat na ubrousku a podáváme.


Evík

17. 09. 2012, Recept navštíven: 791x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře