Bulgurové karbanátky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1272
kalorií
0.0g
cukrů
6.0g
tuků
14.0g
bílkovin
Příprava
Bulgur nasypeme do mísy, zalijeme vroucím vývarem a necháme nabobtnat alespoň 12-15 minut. Mezitím si nakrájíme celer, papriku a cibuli na kostičky. Zeleninu přidáme do bulguru, vmícháme vejce a strouhanku. Vše promícháme a ochutíme solí a pepřem. Směs necháme odležet a poté z ní tvarujeme karbanátky, které opékáme na pánvi s rozpáleným olejem.
Tip k receptu
Ke karbanátkům se perfektně hodí Okurkový dip:
Okurku oloupeme, zbavíme středu se semínky a nastrouháme do mísy. Přidáme bílý jogurt, prolisovaný stroužek česneku a najemno nasekaný kopr.
27. 01. 2014
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.