Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bulgurové karbanátky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
1272 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Bulgur nasypeme do mísy, zalijeme vroucím vývarem a necháme nabobtnat alespoň 12-15 minut. Mezitím si nakrájíme celer, papriku a cibuli na kostičky. Zeleninu přidáme do bulguru, vmícháme vejce a strouhanku. Vše promícháme a ochutíme solí a pepřem. Směs necháme odležet a poté z ní tvarujeme karbanátky, které opékáme na pánvi s rozpáleným olejem.

Bulb Tip k receptu

Ke karbanátkům se perfektně hodí Okurkový dip:
Okurku oloupeme, zbavíme středu se semínky a nastrouháme do mísy. Přidáme bílý jogurt, prolisovaný stroužek česneku a najemno nasekaný kopr.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

27. 01. 2014, Recept navštíven: 3921x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Karbanátky dělám jkakékoliv a také vyzkouším tento recept

23. 11. 2014, 09:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre k vyskúšaniu

02. 03. 2016, 11:49

Přidat komentář

Facebook komentáře