Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bulgurové karbanátky

Bulgurové karbanátky
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 25min , porce

1272 kalorií, 0.0g cukrů, 6.0g tuků, 14.0g bílkovin

Příprava

Bulgur nasypeme do mísy, zalijeme vroucím vývarem a necháme nabobtnat alespoň 12-15 minut. Mezitím si nakrájíme celer, papriku a cibuli na kostičky. Zeleninu přidáme do bulguru, vmícháme vejce a strouhanku. Vše promícháme a ochutíme solí a pepřem. Směs necháme odležet a poté z ní tvarujeme karbanátky, které opékáme na pánvi s rozpáleným olejem.

Bulb Tip k receptu

Ke karbanátkům se perfektně hodí Okurkový dip:
Okurku oloupeme, zbavíme středu se semínky a nastrouháme do mísy. Přidáme bílý jogurt, prolisovaný stroužek česneku a najemno nasekaný kopr.

Barbora Šumná

27. 01. 2014, Recept navštíven: 3273x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bulgurové karbanátky

Bulgurové karbanátky

Bulgur nasypeme do mísy, zalijeme vroucím vývarem a necháme nabobtnat alespoň 12-15 minut. Mezitím si nakrá...

Bulgurové karbanátky s mrkví

Bulgurové karbanátky s mrkví

Bulgur uvařte podle návodu. Až mírně vychladne, přidejte do něho pokrájenou cibuli, vajíčko, rozmačkaný čes...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bulgurové karbanátky Link-arrow
Thumb

Smetanová bramborová kaše

Brambory dobře omyjeme a pomalu vaříme v trošce vody asi 40 minut. Zchladíme, oloupeme a pomačkáme na kaši....


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Karbanátky dělám jkakékoliv a také vyzkouším tento recept

23. 11. 2014, 09:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre k vyskúšaniu

02. 03. 2016, 11:49

Přidat komentář

Facebook komentáře