Bulharské zelí s vepřovými kostkami
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
114
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Na plotnu dáme hrnec a rozpustíme v něm sádlo. Na něm zpěníme nakrájenou cibuli. Maso si nakrájíme na kostky a přidáme je k cibuli. Opečeme ze všech stran, je potřeba je promíchávat. Zelí nakrájíme na větší kousky a rajčata na plátky a přidáme k masu. Přiklopíme pokličkou a dusíme až zelí pustí vodu a ta se následně vydusí.
Nejlépe podáváme s chlebem.
06. 04. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2022, Railsformers, s.r.o.