Bulharské zelí s vepřovými kostkami
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
114
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Na plotnu dáme hrnec a rozpustíme v něm sádlo. Na něm zpěníme nakrájenou cibuli. Maso si nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli. Opečeme ze všech stran, je potřeba ho promíchávat.
Zelí nakrájíme na větší kousky a rajčata na plátky a přidáme k masu. Přiklopíme pokličkou a dusíme až zelí pustí vodu a ta se následně vydusí. Nejlépe podáváme s chlebem.
Evík06. 04. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.