Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bulharské zelí s vepřovými kostkami

Bulharské zelí s vepřovými kostkami

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 15min
Nutriční hodnoty
114 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Na plotnu dáme hrnec a rozpustíme v něm sádlo. Na něm zpěníme nakrájenou cibuli. Maso si nakrájíme na kostky a přidáme je k cibuli. Opečeme ze všech stran, je potřeba je promíchávat. Zelí nakrájíme na větší kousky a rajčata na plátky a přidáme k masu. Přiklopíme pokličkou a dusíme až zelí pustí vodu a ta se následně vydusí.
Nejlépe podáváme s chlebem.


Evík

06. 04. 2012, Recept navštíven: 2312x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře