Bulharské zelí s vepřovými kostkami

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

114 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Na plotnu dáme hrnec a rozpustíme v něm sádlo. Na něm zpěníme nakrájenou cibuli. Maso si nakrájíme na kostky a přidáme je k cibuli. Opečeme ze všech stran, je potřeba je promíchávat. Zelí nakrájíme na větší kousky a rajčata na plátky a přidáme k masu. Přiklopíme pokličkou a dusíme až zelí pustí vodu a ta se následně vydusí.
Nejlépe podáváme s chlebem.

přidejte na:
Chybí obrázek

06. 04. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutný recept

01. 02. 2018, 13:09

Chybí obrázek
po vyskúšaní robím tento recept dosť často

06. 02. 2018, 18:43

Chybí obrázek
vyskúšané, chutné jedenie

30. 10. 2018, 18:03

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.