Bulharské zelí s vepřovými kostkami

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

114 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Na plotnu dáme hrnec a rozpustíme v něm sádlo. Na něm zpěníme nakrájenou cibuli. Maso si nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli. Opečeme ze všech stran, je potřeba ho promíchávat.

Zelí nakrájíme na větší kousky a rajčata na plátky a přidáme k masu. Přiklopíme pokličkou a dusíme až zelí pustí vodu a ta se následně vydusí. Nejlépe podáváme s chlebem.

přidejte na:
Evík

06. 04. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept
majka 01. 02. 2018, 14:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
po vyskúšaní robím tento recept dosť často
hanka 06. 02. 2018, 19:43
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, chutné jedenie
dušanka 30. 10. 2018, 19:03