Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čalamáda z hříbků

Obtížnost Čas přípravy
3dní 12h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 3dní 12h 30min
Nutriční hodnoty
1220 kalorií 80.0g cukrů 0.0g tuků 70.0g bílkovin

Příprava

3 l vody, 60 g soli a houby uvaříme a propláchneme. Mezitím si svaříme 2 l vody, 60 g soli, krupicový cukr, ocet, nové koření a bobkový list. Papriku očistíme a nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka. Papriku a cibuli dáme do nálevu a asi 15 minut povaříme. Odstavíme, přidáme houby a necháme do druhého dne. Druhý den vyndáme nové koření a bobkový list a čalamádu zavaříme klasickým způsobem jako okurky.


Přidat na Pinterest
Hloušková

12. 02. 2011, Recept navštíven: 2379x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo perfektná čalamáda z hríbkov

25. 02. 2017, 12:24

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hríbková čalamáda je vyborná

07. 03. 2017, 20:23

palino
Restaurant_star Restaurant_star
dobrá a chutná čalamada

28. 03. 2017, 20:06

Přidat komentář

Facebook komentáře