Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Celerové řízky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

444 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 13.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Celer oloupeme, omyjeme, nakrájíme na plátky, dáme povařit na 5 minut do osolené vody, do které jsme přidali 2 lžíce citrónové šťávy. Poté plátky celeru vyjmeme, necháme vychladnout a poté obalujeme v trojobalu (hladká mouka, vejce, strouhanka) a smažíme z obou stran do zlatova.

Beruska64

25. 12. 2009, Recept navštíven: 3425x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Celerové řízky

Celerové řízky

Celer oloupeme, omyjeme, nakrájíme na plátky, dáme povařit na 5 minut do osolené vody, do které jsme přidal...

Zobrazit všechny podobné recepty k Celerové řízky Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Celer nevařím a smažím pozvolna. Skvělý recept, který všem chutná.
Přidané ingredience: celer nevařím

11. 02. 2013, 22:18

Přidat komentář

Facebook komentáře