Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Celerové řízky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
444 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Celer oloupeme, omyjeme, nakrájíme na plátky, dáme povařit na 5 minut do osolené vody, do které jsme přidali 2 lžíce citrónové šťávy. Poté plátky celeru vyjmeme, necháme vychladnout a poté obalujeme v trojobalu (hladká mouka, vejce, strouhanka) a smažíme z obou stran do zlatova.


Přidat na Pinterest
Beruska64

25. 12. 2009, Recept navštíven: 3703x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Celer nevařím a smažím pozvolna. Skvělý recept, který všem chutná.
Přidané ingredience: celer nevařím

11. 02. 2013, 22:18

Přidat komentář

Facebook komentáře