Celerové řízky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

444 kalorií
1.0g cukrů
1.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Celer oloupeme, omyjeme, nakrájíme na plátky, dáme povařit na 5 minut do osolené vody, do které jsme přidali 2 lžíce citrónové šťávy. Poté plátky celeru vyjmeme, necháme vychladnout a poté obalujeme v trojobalu (hladká mouka, vejce, strouhanka) a smažíme z obou stran do zlatova.

přidejte na:
Beruska64

25. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Celer nevařím a smažím pozvolna. Skvělý recept, který všem chutná.
Přidané ingredience: celer nevařím

maruskaji 11. 02. 2013, 22:18

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zeler tiež nevarím, je to zdravé, chutné

majka 07. 06. 2017, 09:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
aj zelerove su dobré

Svetlana 04. 10. 2017, 15:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to velm idobrý recept na zdrave rezne

hanka 05. 11. 2018, 20:45

Přidat komentář