Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Červené zelí k huse či kachně

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1min 16min
Nutriční hodnoty
402 kalorií 0.0g cukrů 40.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Červené zelí si na jemno nakrájíme a přidáme k na jemno nastrouhané (oloupané a vyjádřené) jablko. Podlijeme vínem a trošičkou vody. Osolíme a okmínujeme a necháme vařit. Až je zelí měkké, opět zkusíme dochutit kmínem nebo solí a pro lepší chuť přidáme tak cca 4 lžíce výpeku z husy (pokud máme husu nebo kachnu) a pokud ne, stačí pro lepší chuť vyškvařit trošku slaninky.


Přidat na Pinterest
Edita

12. 11. 2009, Recept navštíven: 70835x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
když dělám zelí, tak nejdříve osmažím cibulku a pak přidám zelí
Přidané ingredience: cibule

24. 10. 2015, 16:00

Přidat komentář
Angel 666
Do červeného zelí ke kachničce přidávám 2-3 lžíce brusinkové marmelády, dá zelí báječnou příchuť, určitě vyzkoušejte :o).

Angel 666 12. 11. 2009, 19:44

Facebook komentáře