Červené zelí k huse či kachně
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1min
Celkový čas
16min
Porce
Nutriční hodnoty
402
kalorií
0.0g
cukrů
40.0g
tuků
11.0g
bílkovin
Příprava
Červené zelí si na jemno nakrájíme a přidáme k na jemno nastrouhané (oloupané a vyjádřené) jablko. Podlijeme vínem a trošičkou vody. Osolíme a okmínujeme a necháme vařit. Až je zelí měkké, opět zkusíme dochutit kmínem nebo solí a pro lepší chuť přidáme tak cca 4 lžíce výpeku z husy (pokud máme husu nebo kachnu) a pokud ne, stačí pro lepší chuť vyškvařit trošku slaninky.
Edita12. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.