Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Červené zelí k huse či kachně

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1min
Celkový čas: 16min , porce

402 kalorií, 0.0g cukrů, 40.0g tuků, 11.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Červené zelí si na jemno nakrájíme a přidáme k na jemno nastrouhané (oloupané a vyjádřené) jablko. Podlijeme vínem a trošičkou vody. Osolíme a okmínujeme a necháme vařit. Až je zelí měkké, opět zkusíme dochutit kmínem nebo solí a pro lepší chuť přidáme tak cca 4 lžíce výpeku z husy (pokud máme husu nebo kachnu) a pokud ne, stačí pro lepší chuť vyškvařit trošku slaninky.

Edita

12. 11. 2009, Recept navštíven: 65374x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Červené zelí k huse či kachně

Červené zelí k huse či kachně

Červené zelí si na jemno nakrájíme a přidáme k na jemno nastrouhané (oloupané a vyjádřené) jablko. Podlijem...

Červené zelí s brusinkami

Červené zelí s brusinkami

Do kastrolu dáme rozehřát sádlo a vhodíme najemno nasekanou cibuli. Smažíme, až cibule začne zlátnout, zasy...

Červené zelí s kuřecím stehnem na pivu a bramborovými noky

Červené zelí s kuřecím stehnem na pivu a bramborovými noky

V hrnci rozehřejeme lžíci kachního sádla (je lepší než vepřové) a osmažíme na něm cibuli do sklovita. Pak v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Červené zelí k huse či kachně Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
když dělám zelí, tak nejdříve osmažím cibulku a pak přidám zelí
Přidané ingredience: cibule

24. 10. 2015, 16:00

Přidat komentář
Angel 666
Do červeného zelí ke kachničce přidávám 2-3 lžíce brusinkové marmelády, dá zelí báječnou příchuť, určitě vyzkoušejte :o).

Angel 666 12. 11. 2009, 19:44

Facebook komentáře