Červené zelí k huse či kachně

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1min

Celkový čas

16min

Porce


Nutriční hodnoty

402 kalorií
0.0g cukrů
40.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Červené zelí si na jemno nakrájíme a přidáme k na jemno nastrouhané (oloupané a vyjádřené) jablko. Podlijeme vínem a trošičkou vody. Osolíme a okmínujeme a necháme vařit. Až je zelí měkké, opět zkusíme dochutit kmínem nebo solí a pro lepší chuť přidáme tak cca 4 lžíce výpeku z husy (pokud máme husu nebo kachnu) a pokud ne, stačí pro lepší chuť vyškvařit trošku slaninky.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
když dělám zelí, tak nejdříve osmažím cibulku a pak přidám zelí
Přidané ingredience: cibule

24. 10. 2015, 16:00

Chybí obrázek
chutná kapusta

10. 03. 2019, 20:17

Chybí obrázek
chuťovo vyborná kapusta

13. 05. 2019, 19:16

Přidat komentář
Chybí obrázek
Do červeného zelí ke kachničce přidávám 2-3 lžíce brusinkové marmelády, dá zelí báječnou příchuť, určitě vyzkoušejte :o).

Angel 666 12. 11. 2009, 19:44

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.