Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Česneková omáčka

Česneková omáčka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

168 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 9.0g bílkovin

Příprava

Důkladně promícháme smetanu, olej, ocet, nasekanou pažitku a prolisovaný česnek. Ochutíme pepřem a solí dle chuti. Podáváme s čerstvou zeleninou.

Bulb Tip k receptu

K této omáčce se výborně hodí osmažené houby v trojobalu.

Milena

11. 06. 2009, Recept navštíven: 2037x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Česneková omáčka

Česneková omáčka

Důkladně promícháme smetanu, olej, ocet, nasekanou pažitku a prolisovaný česnek. Ochutíme pepřem a solí dle...

Česneková omáčka s anglickou slaninou

Česneková omáčka s anglickou slaninou

Slaninu nakrájíme na nudličky a krátce na sucho osmahneme. Poprášíme moukou a chvíli mícháme. Poté zalijeme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Česneková omáčka Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá omáčka

11. 10. 2016, 20:27

Přidat komentář
janulkam
Moc chutné. u nás se omáčka ujala ke smaženým žampiňónům, ke kebabu i k pečeným bramborům nebo hranolkům. Prostě místo tatarky

janulkam 25. 10. 2009, 14:23

Facebook komentáře