Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Česneková polévka s vejcem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 40min
Nutriční hodnoty
232 kalorií 0.0g cukrů 8.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si tmavší jíšku ze sádla a hladké mouky a zalijeme jí studenou vodou. Rozmícháme ji a uvedeme do varu. Jíšku povaříme na mírném plameni asi 10 minut. Mezitím, než se nám jíška povaří, tak oloupeme česnek, který nastrouháme na jemno. Poté přidáme do polévky bujón a po jeho rozpuštění česnek. Polévku asi 2 minuty povaříme a zahustíme jí rozšlehaným vejcem. Polévku necháme přejít varem, odstavíme a doplníme nakrájenou zelenou petrželkou.


Přidat na Pinterest
JanaB

07. 03. 2013, Recept navštíven: 2966x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Česnekovou polévku dělám, ale bez zeleninového bujonu, aby byla zvýrazněna chuť česneku.

08. 03. 2013, 10:19

planeta
Restaurant_star
do polévky přidávám ještě trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

10. 08. 2015, 06:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutna česnačka s vajcom

08. 02. 2016, 11:04

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cesnáčka chuťovo vynikajuca

12. 03. 2016, 19:16

Přidat komentář

Facebook komentáře