Česneková polévka s vejcem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
25min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
232
kalorií
0.0g
cukrů
8.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Připravíme si tmavší jíšku ze sádla a hladké mouky a zalijeme jí studenou vodou. Rozmícháme ji a uvedeme do varu. Jíšku povaříme na mírném plameni asi 10 minut. Mezitím, než se nám jíška povaří, tak oloupeme česnek, který nastrouháme na jemno. Poté přidáme do polévky bujón a po jeho rozpuštění česnek. Polévku asi 2 minuty povaříme a zahustíme jí rozšlehaným vejcem. Polévku necháme přejít varem, odstavíme a doplníme nakrájenou zelenou petrželkou.
JanaB07. 03. 2013
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.