Chalupářská játra
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1112
kalorií
0.0g
cukrů
55.0g
tuků
115.0g
bílkovin
Příprava
Do kastrolku dáme olej, máslo a cibuli. Když cibule zesklovatí přidáme na kostky nakrájená játra a ze všech stran orestujeme. Poté játra vyjmeme a do výpeku dáme hladkou mouku, uděláme jíšku, zalijeme masoxovým vývarem a povaříme. Dochutíme solí, pepřem, worcestrem. Podáváme s bramborem nebo rýží.
Hloušková08. 12. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 09. 06. 2017, 20:20

katka16031 21. 01. 2019, 11:30
© 2021, Railsformers, s.r.o.