Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Chalupářská játra

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1112 kalorií, 0.0g cukrů, 55.0g tuků, 115.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do kastrolku dáme olej, máslo a cibuli. Když cibule zesklovatí přidáme na kostky nakrájená játra a ze všech stran orestujeme. Poté játra vyjmeme a do výpeku dáme hladkou mouku, uděláme jíšku, zalijeme masoxovým vývarem a povaříme. Dochutíme solí, pepřem, worcestrem. Podáváme s bramborem nebo rýží.

Hloušková

08. 12. 2010, Recept navštíven: 1899x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Chalupářská česneková polévka

Chalupářská česneková polévka

Na másle dozlatova osmažíme nahrubo nakrájené cibule. Přidáme bujón, nakrájenou klobásu, nakrájené brambory...

Chalupářská játra

Chalupářská játra

Do kastrolku dáme olej, máslo a cibuli. Když cibule zesklovatí přidáme na kostky nakrájená játra a ze všech...

Chalupářská pikantní pomazánka

Chalupářská pikantní pomazánka

Chalupářský sýr a vejce natvrdo nastrouháme, přidáme domácí nakládané papriky (nebo kupované kapiové proužk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Chalupářská játra Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře