Chalupářská játra

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1112 kalorií
0.0g cukrů
55.0g tuků
115.0g bílkovin


Příprava

Do kastrolku dáme olej, máslo a cibuli. Když cibule zesklovatí přidáme na kostky nakrájená játra a ze všech stran orestujeme. Poté játra vyjmeme a do výpeku dáme hladkou mouku, uděláme jíšku, zalijeme masoxovým vývarem a povaříme. Dochutíme solí, pepřem, worcestrem. Podáváme s bramborem nebo rýží.

přidejte na:
Chybí obrázek

08. 12. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
jednoducho a chutne pripravená pečeň

09. 06. 2017, 20:20

Chybí obrázek
velmi chutná pečeň

21. 01. 2019, 11:30

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.