Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chalupářská játra

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1112 kalorií 0.0g cukrů 55.0g tuků 115.0g bílkovin

Příprava

Do kastrolku dáme olej, máslo a cibuli. Když cibule zesklovatí přidáme na kostky nakrájená játra a ze všech stran orestujeme. Poté játra vyjmeme a do výpeku dáme hladkou mouku, uděláme jíšku, zalijeme masoxovým vývarem a povaříme. Dochutíme solí, pepřem, worcestrem. Podáváme s bramborem nebo rýží.


Přidat na Pinterest
Hloušková

08. 12. 2010, Recept navštíven: 1987x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře