Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chalupářský guláš

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 35min
Nutriční hodnoty
964 kalorií 0.0g cukrů 51.0g tuků 111.0g bílkovin

Příprava

Kostky masa opečeme s cibulí na oleji dozlatova, přidáme sůl, pepř, protlak, zalijeme vodou a dusíme do měkka. Přilijeme gulášovou omáčku (maggi) a lehce povaříme. Klobásu nařízneme po celé délce do hloubky asi 2 cm a nakrájíme na plátky. Zeleninu i s klobásou opečeme, přidáme česnek a restujeme. Na talíř dáme maso s omáčkou přidáme zeleninu s klobásou.


Přidat na Pinterest
honzíček

10. 06. 2013, Recept navštíven: 3159x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
aj takýto može byt guláš chutný

13. 08. 2016, 21:09

Přidat komentář
Thumb
Chaluparsky gulas z kurete ? Zvlastnost ...

Joe 26. 07. 2016, 21:26

Facebook komentáře