Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Chřest s citrónovou kůrou

Chřest s citrónovou kůrou
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 10min , porce

360 kalorií, 0.0g cukrů, 30.0g tuků, 7.0g bílkovin

Příprava

Odřízneme tuhé konce tenkých chřestových výhonků. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme rozetřený česnek a chřest. Smažíme na mírném plameni 4 minuty. Přitom chřest stále otáčíme, aby byl stejnoměrně osmažený. Ke konci smažení opepříme, posypeme cukrem a za stálého otáčení smažíme ještě 1 minutu. Chřest vyjmeme, dáme na talíř, zakapeme sojovou omáčkou a posypeme citrónovou kůrou.

Milena

10. 06. 2009, Recept navštíven: 1611x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Chřest s citrónovou kůrou

Chřest s citrónovou kůrou

Odřízneme tuhé konce tenkých chřestových výhonků. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme rozetřený česnek a chře...

Zobrazit všechny podobné recepty k Chřest s citrónovou kůrou Link-arrow

Přidat recenzi
kotátko
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré

24. 08. 2014, 14:40

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi fajn

13. 05. 2016, 09:54

Přidat komentář

Facebook komentáře