Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cibule na hořčici

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
1028 kalorií 0.0g cukrů 104.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Vývar si smícháme s kremžskou hořčicí. Cibuli oloupeme, pokrájíme a osmahneme na másle. Poté ji podlijeme bílým vínem a vydusíme. Zaprášíme ji hladkou moukou a podlijeme vývarem s hořčicí, promícháme, osolíme a dusíme, až je směs hustá. Je to výborná příloha místo zelí k masovým pokrmům.


Přidat na Pinterest
Ajaja

02. 01. 2013, Recept navštíven: 1782x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
A velebnosti, jdu blejt!!!!

. 03. 01. 2013, 22:01

Ajaja
Miluju anonymy :-)

Ajaja 06. 01. 2013, 17:29

Facebook komentáře