Cibule na hořčici
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
1028
kalorií
0.0g
cukrů
104.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Vývar si smícháme s kremžskou hořčicí. Cibuli oloupeme, pokrájíme a osmahneme na másle. Poté ji podlijeme bílým vínem a vydusíme. Zaprášíme ji hladkou moukou a podlijeme vývarem s hořčicí, promícháme, osolíme a dusíme, až je směs hustá. Je to výborná příloha místo zelí k masovým pokrmům.
Ajaja02. 01. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziKomentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
. 03. 01. 2013, 22:01
Ajaja 06. 01. 2013, 17:29