Cibule na hořčici

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

1028 kalorií
0.0g cukrů
104.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Vývar si smícháme s kremžskou hořčicí. Cibuli oloupeme, pokrájíme a osmahneme na másle. Poté ji podlijeme bílým vínem a vydusíme. Zaprášíme ji hladkou moukou a podlijeme vývarem s hořčicí, promícháme, osolíme a dusíme, až je směs hustá. Je to výborná příloha místo zelí k masovým pokrmům.

přidejte na:
Ajaja

02. 01. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Chybí obrázek
A velebnosti, jdu blejt!!!!

. 03. 01. 2013, 22:01

Ajaja
Miluju anonymy :-)

Ajaja 06. 01. 2013, 17:29

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.