Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Cibule na hořčici

Cibule na hořčici
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

1028 kalorií, 0.0g cukrů, 104.0g tuků, 5.0g bílkovin

Příprava

Vývar si smícháme s kremžskou hořčicí. Cibuli oloupeme, pokrájíme a osmahneme na másle. Poté ji podlijeme bílým vínem a vydusíme. Zaprášíme ji hladkou moukou a podlijeme vývarem s hořčicí, promícháme, osolíme a dusíme, až je směs hustá. Je to výborná příloha místo zelí k masovým pokrmům.

Ajaja

02. 01. 2013, Recept navštíven: 1461x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Cibule na hořčici

Cibule na hořčici

Vývar si smícháme s kremžskou hořčicí. Cibuli oloupeme, pokrájíme a osmahneme na másle. Poté ji podlijeme b...

Zobrazit všechny podobné recepty k Cibule na hořčici Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
A velebnosti, jdu blejt!!!!

. 03. 01. 2013, 22:01

Ajaja
Miluju anonymy :-)

Ajaja 06. 01. 2013, 17:29

Facebook komentáře