Cibulová indická polévka
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
25min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
462
kalorií
8.0g
cukrů
36.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Na oleji a másle zpěníme kari, přidáme oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, drobně nakrájený česnek, osmahneme, zalijeme udělaným vývarem z masoxu cca 750ml a vaříme 20 minut. Ve smetaně rozšleháme vejce a za stálého míchání přilijeme do polévky, kterou již nevaříme. Přidáme zelenou petrželku a podáváme.
Tip k receptu
S čerstvou bagetkou opečenou a potřenou utřeným česnekem je to nejlepší. Lze i posypat sýrem.
Evík02. 05. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.