Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čínské řízečky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1336 kalorií 2.0g cukrů 67.0g tuků 129.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na tenké nudličky, přidáme vejce, olej, cukr, Solamyl a podle chuti kečup. Dále přidáme nakrájenou cibuli, osolíme a okořeníme. Vše řádně promícháme a necháme alespoň 24 hodin v ledničce uležet. Potom naběračkou na rozpálený tuk děláme malé řízečky, které smažíme po obou stranách.

Bulb Tip k receptu

Řízečky jsou vynikající i studené.


Přidat na Pinterest
pskrob

29. 11. 2009, Recept navštíven: 6346x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Řízečky jsem znala už dříve a dělám je skoro stejně - až na to, že dávám místo pál. papr. chilly a možná i trochu více cibule. Maso se ale musí nakrájet na hodně drobné nudličky, protože pak se řízečky rozpadávají, takže to krájení zabere dost času. Ale stojí to za to, protože řízečky jsou opravdu SUPER :-).
Přidané ingredience: místo pálivé papriky - chilly

Ludmila 21. 01. 2013, 09:58

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne, dobrý recept

24. 11. 2016, 21:04

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept,chutí vyborne

15. 05. 2017, 20:43

Přidat komentář
Hanca333
Taky dobrý.... a pěkně kašičku k tomu hmm... Mňam...

Hanca333 04. 02. 2010, 10:57

Facebook komentáře