Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Čínské řízečky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

1336 kalorií, 2.0g cukrů, 67.0g tuků, 129.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso nakrájíme na tenké nudličky, přidáme vejce, olej, cukr, Solamyl a podle chuti kečup. Dále přidáme nakrájenou cibuli, osolíme a okořeníme. Vše řádně promícháme a necháme alespoň 24 hodin v ledničce uležet. Potom naběračkou na rozpálený tuk děláme malé řízečky, které smažíme po obou stranách.

Bulb Tip k receptu

Řízečky jsou vynikající i studené.

pskrob

29. 11. 2009, Recept navštíven: 5360x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Čínské řízečky

Čínské řízečky

Maso nakrájíme na tenké nudličky, přidáme vejce, olej, cukr, Solamyl a podle chuti kečup. Dále přidáme nakr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Čínské řízečky Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Řízečky jsem znala už dříve a dělám je skoro stejně - až na to, že dávám místo pál. papr. chilly a možná i trochu více cibule. Maso se ale musí nakrájet na hodně drobné nudličky, protože pak se řízečky rozpadávají, takže to krájení zabere dost času. Ale stojí to za to, protože řízečky jsou opravdu SUPER :-).
Přidané ingredience: místo pálivé papriky - chilly

Ludmila 21. 01. 2013, 09:58

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne, dobrý recept

24. 11. 2016, 21:04

Přidat komentář
Hanca333
Taky dobrý.... a pěkně kašičku k tomu hmm... Mňam...

Hanca333 04. 02. 2010, 10:57

Facebook komentáře