Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Citronová bábovka s hruškami

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
4500 kalorií 0.0g cukrů 127.0g tuků 64.0g bílkovin

Příprava

V míse smícháme mouku, cukr, citronovou kůru a prášek do pečiva, vše důkladně promícháme. Do moučné směsi přidáme olej, citronovou šťávu a mléko a vypracujeme hladké, vláčné těsto. Do vymazané a vysypané formy nalijeme část těsta, poklademe oloupanými čtvrtkami hrušek a zalijeme zbytkem těsta. Bábovku pečeme v troubě vyhřáté na 170°C asi 45 minut. Prvních 30 minut troubu neotevíráme. Hotovou bábovku pocukrujeme.

Bulb Tip k receptu

Místo hrušek můžeme dát jablka.


Přidat na Pinterest
Hloušková

13. 12. 2010, Recept navštíven: 2436x


Přidat recenzi
Přidat komentář
JanaB
Okopírovaný recept z Raduzyrecepty uveřejněný 2.6.2010.

JanaB 21. 08. 2011, 19:39

Hloušková
Děkuji že mi představuješ další nové stránky internetu.

Hloušková 21. 08. 2011, 22:01

JanaB
Není zač. Kdo hledá, ten najde. V úpravách receptů jste 1, klobouk dolů.

JanaB 21. 08. 2011, 23:06

Hloušková
Recept jsem získala loni z časopisu, ale váš názor na mě se asi nezmění takto nechám tak

Hloušková 21. 08. 2011, 23:23

Facebook komentáře