Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Codůmdalové kuře

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 15min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Prošpikujeme kuřecí čtvrtky slaninou a naskládáme do pekáčku. Jablka rozkrájíme na čtvrtky a vybereme jádřinec. Cibuli očistíme, nakrájíme na velká kolečka. Papriky očistíme a podélně nakrájíme na čtvrtky. Přidáme do pekáčku ke kuřeti tak, aby co nejvíce vykukovalo, takže i pod něj, mezi kousky (kvůli kůrčičce). Dále přidáme bylinkové máslo, oblíbené koření (já mám nejradši bylinky - provensálské, oregano, bazalku). Dáme péct do trouby na cca 1 hodinu při 220 °C. Nemusí se podlévat, jablka a cibule pustí hodně šťávy.

slunina

15. 01. 2010, Recept navštíven: 1450x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Codůmdalové kuře

Codůmdalové kuře

Prošpikujeme kuřecí čtvrtky slaninou a naskládáme do pekáčku. Jablka rozkrájíme na čtvrtky a vybereme jádři...

Zobrazit všechny podobné recepty k Codůmdalové kuře Link-arrow
Thumb.27382

Chleba

Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program Základní, velikost bochníku II, barva kůrky světlá. Po upe...

Thumb.58587

Pečené brambory

Na kousky nakrájemné a neoloupané rané brambory promícháme ještě mokré s kořením a naklademe na máslem vyma...

Thumb

Pečené brambory v troubě

Brambory nakrájíme podélně na čtvrtiny a rozložíme na plech, nejlépe na pečící papír a pokapeme olivovým ol...


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Je to dobrý recept pro případy, že chceme mít něco chutného a přitom nemáme tolik času, abychom jej prostáli u sporáku. Výhodou tady je, že veše se dá do trouby a delší dobu si toho nemusíme všímat. No a pokud přidáme do pekáčku i brambůrky, tak nemusí ztrácet čas ani s přípravou přílohy.

22. 09. 2012, 21:36

Přidat komentář

Facebook komentáře