Cuketové zelí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

1100 kalorií
0.0g cukrů
110.0g tuků
18.0g bílkovin


Příprava

Cuketu oloupeme, vyjmeme jádra a nastrouháme na hrubém struhadle. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a anglickou slaninu, pak zaprášíme moukou. Přidáme nastrouhanou cuketu, ochutíme solí, pepřem, kmínem, cukrem a octem. Podlijeme trochou vody a dusíme. Stačí krátce - asi 10 až 15 minut,aby se cukety nerozvařily na kaši. Pokud máte rádi hutnější zelí, můžete zahustit trochou vody s rozmíchanou hladkou moukou. V tom případě ještě pár minut poduste, aby se vyvařila chuť mouky.

Tip k receptu

Nejlépe k tomuto zelí chutnají brambory nebo bramborové knedlíky a výpečky z vepřového masa

přidejte na:
Jana Smidži

15. 07. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborné

majka 02. 11. 2015, 12:01

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam

Svetlana 04. 11. 2015, 11:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept

katka16031 07. 01. 2016, 12:37

Přidat komentář