Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Cuketové zelí

Cuketové zelí

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
1100 kalorií 0.0g cukrů 110.0g tuků 18.0g bílkovin

Příprava

Cuketu oloupeme, vyjmeme jádra a nastrouháme na hrubém struhadle. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a anglickou slaninu, pak zaprášíme moukou. Přidáme nastrouhanou cuketu, ochutíme solí, pepřem, kmínem, cukrem a octem. Podlijeme trochou vody a dusíme. Stačí krátce - asi 10 až 15 minut,aby se cukety nerozvařily na kaši. Pokud máte rádi hutnější zelí, můžete zahustit trochou vody s rozmíchanou hladkou moukou. V tom případě ještě pár minut poduste, aby se vyvařila chuť mouky.

Bulb Tip k receptu

Nejlépe k tomuto zelí chutnají brambory nebo bramborové knedlíky a výpečky z vepřového masa


Jana Smidži

15. 07. 2015, Recept navštíven: 1460x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

02. 11. 2015, 12:01

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

04. 11. 2015, 11:00

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

07. 01. 2016, 12:37

Přidat komentář

Facebook komentáře