Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cuketové zelí

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
1100 kalorií 0.0g cukrů 110.0g tuků 18.0g bílkovin

Příprava

Cuketu oloupeme, vyjmeme jádra a nastrouháme na hrubém struhadle. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a anglickou slaninu, pak zaprášíme moukou. Přidáme nastrouhanou cuketu, ochutíme solí, pepřem, kmínem, cukrem a octem. Podlijeme trochou vody a dusíme. Stačí krátce - asi 10 až 15 minut,aby se cukety nerozvařily na kaši. Pokud máte rádi hutnější zelí, můžete zahustit trochou vody s rozmíchanou hladkou moukou. V tom případě ještě pár minut poduste, aby se vyvařila chuť mouky.

Bulb Tip k receptu

Nejlépe k tomuto zelí chutnají brambory nebo bramborové knedlíky a výpečky z vepřového masa


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

15. 07. 2015, Recept navštíven: 1620x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

02. 11. 2015, 12:01

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

04. 11. 2015, 11:00

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

07. 01. 2016, 12:37

Přidat komentář

Facebook komentáře