Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zelí z cuket

Zelí z cuket
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

692 kalorií, 0.0g cukrů, 45.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Cuketu oloupeme, nahrubo nastrouháme, dáme do hrnce, posolíme, přidáme kmín, cukr a trochu octa. Dusíme téměř doměkka. Nadrobno nakrájíme cibuli a v kastrolku na oleji osmažíme dorůžova.
Změklou cuketu zaprášíme za stálého míchání hrubou moukou. Povaříme a dochutíme ještě octem a cukrem. Do hotového zelí dáme osmaženou cibulku.

Bulb Tip k receptu

Tu pravou chuť dodá zelí až cibulka. Dávám jí hodně.

labe

27. 08. 2009, Recept navštíven: 2113x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zelí z cuket

Zelí z cuket

Cuketu oloupeme, nahrubo nastrouháme, dáme do hrnce, posolíme, přidáme kmín, cukr a trochu octa. Dusíme tém...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zelí z cuket Link-arrow
Thumb

Bramborové knedlíky ze syrových a vařených brambor

Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nstrouháme na jemném struhadle. Vodu z brambor mírně slijeme. Vařené a ...

Thumb.24761

Houskové knedlíky kynuté – s droždím

Do mísy prosejeme mouku a promícháme ji se solí. Do mléka přidáme droždí a vytvoříme kvásek, který necháme ...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

13. 09. 2016, 18:36

Přidat komentář

Facebook komentáře