Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Cukroví z vína

Cukroví z vína

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
3300 kalorií 5.0g cukrů 210.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Z mouky, másla, vína a žloutku vypracujeme těsto a necháme ho v chladu ztuhnout. Poté ho vyválíme, vykrájíme různé tvary a na lehce vymazaném plechu upečeme. Ještě horké obalíme v moučkovém cukru.


Beruska64

02. 12. 2009, Recept navštíven: 2844x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Cukroví je dobré, rychle hotové. Určitě zpestří nabídku vánočního cukroví. Já vyzkoušela i variantu, kdy asi čtvtinu mouky jsem nahradila mletými mandlemi, chuť byla lahodnější.

22. 09. 2012, 22:30

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
toto vinove pečivo patrí k mojim najoblubenejším

14. 02. 2017, 20:09

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pečivo je vyborné jemné, nie príliš sladké

01. 03. 2017, 19:47

Přidat komentář
Ajaja
Ano, znám - při pečení se tak krásně nafouknou... Lze přidat bílé víno (pečeme do zlatova), lze přidat i červené víno (barva je pak lehce nafialovělá)

Ajaja 28. 12. 2009, 16:24

Beruska64
Ano přesně tak, jsou výborné.

Beruska64 29. 12. 2009, 20:16

Facebook komentáře