Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Cukroví z vína

Cukroví z vína
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

3300 kalorií, 5.0g cukrů, 210.0g tuků, 30.0g bílkovin

Příprava

Z mouky, másla, vína a žloutku vypracujeme těsto a necháme ho v chladu ztuhnout. Poté ho vyválíme, vykrájíme různé tvary a na lehce vymazaném plechu upečeme. Ještě horké obalíme v moučkovém cukru.

Beruska64

02. 12. 2009, Recept navštíven: 2525x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Cukroví z vína

Cukroví z vína

Z mouky, másla, vína a žloutku vypracujeme těsto a necháme ho v chladu ztuhnout. Poté ho vyválíme, vykrájí...

Zobrazit všechny podobné recepty k Cukroví z vína Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Cukroví je dobré, rychle hotové. Určitě zpestří nabídku vánočního cukroví. Já vyzkoušela i variantu, kdy asi čtvtinu mouky jsem nahradila mletými mandlemi, chuť byla lahodnější.

22. 09. 2012, 22:30

Přidat komentář
Ajaja
Ano, znám - při pečení se tak krásně nafouknou... Lze přidat bílé víno (pečeme do zlatova), lze přidat i červené víno (barva je pak lehce nafialovělá)

Ajaja 28. 12. 2009, 16:24

Beruska64
Ano přesně tak, jsou výborné.

Beruska64 29. 12. 2009, 20:16

Facebook komentáře