Dětský svařáček
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Skořici, badyán a hřebíček svaříme ve vodě. Zatím si nazdobíme skleničky z varného skla. Okraje skleniček potřeme citrónem a pak je v misce s cukrem obalíme. Do každé z připravených sklenek vlijeme 50 ml borůvkové šťávy, kterou pak dolijeme odvarem z badyánu, skořice a hřebíčku. Svařáček podle chuti dosladíme a dozdobíme kolečkem citrónu. Nevoní sice po rumu, ale barvu a chuť má vynikající.
Jiřulka02. 01. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.