Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dietní vepřové medailonky s mrkví a libečkem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

168 kalorií, 0.0g cukrů, 19.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso naklepeme a rozpůlíme na dvě části (pokud jsme koupili již naporcované medailonky, stačí je jen naklepat). Nasolíme a napepříme a mezi dvě půlky pak vložíme pár listů libečku a část mrkve. Ovážeme nití nebo potravinářským provázkem a na másle a olivovém oleji osmahneme, aby se maso zatáhlo. Vložíme do pekáčku i se zbytkem mrkve, libečku a nakrájenou cibulí a dopečeme doměkka pod alobalem (podléváme vodou). Na posledních 5 minut dopékáme bez přikrytí.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s rýží. Já jsem udělala rýži na kurkumě (dvojbarevná rýže, 0,5 lžičky kurkumy, hřebíček a zeleninový vývar). Kombinace masa vonícího libečkem, sladká mrkev a nahořklá rýže jsou dobrá a dietní kombinace. Dobrou chuť!

Tatiana

25. 06. 2011, Recept navštíven: 2927x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dietní vepřové medailonky s mrkví a libečkem

Dietní vepřové medailonky s mrkví a libečkem

Maso naklepeme a rozpůlíme na dvě části (pokud jsme koupili již naporcované medailonky, stačí je jen naklep...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dietní vepřové medailonky s mrkví a libečkem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Svetlana
chutne jedlo

Svetlana 22. 05. 2016, 18:36

Facebook komentáře