Domácí hamburgry

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
0min

Celkový čas

15min

Porce


Nutriční hodnoty

76 kalorií
3.0g cukrů
6.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Konzervu lančmítu rozdělíme na 10 stejných plátků, které opečeme na pánvi. Mezitím si nakrojíme housky, které lehce orosíme vodou a rozehřejeme v mikrovlnné troubě. Potom jen namažeme obě strany housky troškou hořcice, kečupu a tatarky. Dále na jednu stranu housky položíme opečený plátek lančmítu a 1/2 listu pekingského zelí. Na druhou stranu housky položíme 1/2 plátku taveného sýru, kolečko cibule a 2 plátky sterilizované okurky.

Tip k receptu

máme vyzkoušené, že 4 housky se rozehřívají cca 1 minutu. Čtvereček taveného sýru rozkrojíme na dva stejné trojúhelníčky

přidejte na:
Maja

10. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý hamburger

majka 14. 01. 2016, 11:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutný haburger

palino 15. 01. 2016, 10:24

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Nedávno jsem si dával hamburger v jednom stánku a tam tu housku jako by z obou stran velmi lehce opekli. Byl to dobrý nápad, protože ta křupavá houska k tomu chutnala výborně. V domácích podmínkách by se toho mohlo docílit třeba toustrem.

Robin Bortlík 12. 11. 2009, 10:04

Maja
Souhlasím. My jsme měli doma i takový "hamburgrovač", který současně rozpékal housky (max. dvě) a restoval plátky. V rámci zrychlení večeří jsme přešli na mikrovlnku, kde se udělají až čtyři housky zaráz.

Maja 13. 11. 2009, 14:49

veerac
To neni špatný nápad. Vyzkouším to.

veerac 09. 01. 2010, 18:44