Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí hamburgry

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 15min
Nutriční hodnoty
76 kalorií 3.0g cukrů 6.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Konzervu lančmítu rozdělíme na 10 stejných plátků, které opečeme na pánvi. Mezitím si nakrojíme housky, které lehce orosíme vodou a rozehřejeme v mikrovlnné troubě. Potom jen namažeme obě strany housky troškou hořcice, kečupu a tatarky. Dále na jednu stranu housky položíme opečený plátek lančmítu a 1/2 listu pekingského zelí. Na druhou stranu housky položíme 1/2 plátku taveného sýru, kolečko cibule a 2 plátky sterilizované okurky.

Bulb Tip k receptu

máme vyzkoušené, že 4 housky se rozehřívají cca 1 minutu. Čtvereček taveného sýru rozkrojíme na dva stejné trojúhelníčky


Přidat na Pinterest
Maja

10. 11. 2009, Recept navštíven: 4674x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý hamburger

14. 01. 2016, 11:03

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný haburger

15. 01. 2016, 10:24

Přidat komentář
Robin Bortlík
Nedávno jsem si dával hamburger v jednom stánku a tam tu housku jako by z obou stran velmi lehce opekli. Byl to dobrý nápad, protože ta křupavá houska k tomu chutnala výborně. V domácích podmínkách by se toho mohlo docílit třeba toustrem.

Robin Bortlík 12. 11. 2009, 10:04

Maja
Souhlasím. My jsme měli doma i takový "hamburgrovač", který současně rozpékal housky (max. dvě) a restoval plátky. V rámci zrychlení večeří jsme přešli na mikrovlnku, kde se udělají až čtyři housky zaráz.

Maja 13. 11. 2009, 14:49

veerac
To neni špatný nápad. Vyzkouším to.

veerac 09. 01. 2010, 18:44

Facebook komentáře