Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí hamburgry

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 15min , porce

76 kalorií, 3.0g cukrů, 6.0g tuků, 2.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Konzervu lančmítu rozdělíme na 10 stejných plátků, které opečeme na pánvi. Mezitím si nakrojíme housky, které lehce orosíme vodou a rozehřejeme v mikrovlnné troubě. Potom jen namažeme obě strany housky troškou hořcice, kečupu a tatarky. Dále na jednu stranu housky položíme opečený plátek lančmítu a 1/2 listu pekingského zelí. Na druhou stranu housky položíme 1/2 plátku taveného sýru, kolečko cibule a 2 plátky sterilizované okurky.

Bulb Tip k receptu

máme vyzkoušené, že 4 housky se rozehřívají cca 1 minutu. Čtvereček taveného sýru rozkrojíme na dva stejné trojúhelníčky

Maja

10. 11. 2009, Recept navštíven: 4334x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí hamburgry

Domácí hamburgry

Konzervu lančmítu rozdělíme na 10 stejných plátků, které opečeme na pánvi. Mezitím si nakrojíme housky, kte...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí hamburgry Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý hamburger

14. 01. 2016, 11:03

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný haburger

15. 01. 2016, 10:24

Přidat komentář
Robin Bortlík
Nedávno jsem si dával hamburger v jednom stánku a tam tu housku jako by z obou stran velmi lehce opekli. Byl to dobrý nápad, protože ta křupavá houska k tomu chutnala výborně. V domácích podmínkách by se toho mohlo docílit třeba toustrem.

Robin Bortlík 12. 11. 2009, 10:04

Maja
Souhlasím. My jsme měli doma i takový "hamburgrovač", který současně rozpékal housky (max. dvě) a restoval plátky. V rámci zrychlení večeří jsme přešli na mikrovlnku, kde se udělají až čtyři housky zaráz.

Maja 13. 11. 2009, 14:49

veerac
To neni špatný nápad. Vyzkouším to.

veerac 09. 01. 2010, 18:44

Facebook komentáře