Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí kachní paštika

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1dní 0h 50min
Nutriční hodnoty
2761 kalorií 0.0g cukrů 204.0g tuků 192.0g bílkovin

Příprava

Játra necháme na den namočit do mléka. Poté játra vyndáme, vycévkujeme a přemeleme. Necháme si rozpustit máslo a potom všechno tyčovým robotem rozmixujeme dohladka. Vezmeme formu na pečení a vyložíme jí potravinářskou fólií. Poté vše vylijeme do nádoby na pečení. Paštiku vložíme do vodní lázně a pečeme na 90°C po dobu 50 minut. Nejlepší je paštiku nechat tři dny dozrát a poté až servírovat.

Bulb Tip k receptu

Domácí kachní paštiku, můžete ochutnat nebo zakoupit v restauraci Zlatý had.
K paštice se krásně hodí Tramín červený - bobulový výběr 2007 Jedlička & Novák.
Tramín červený, můžete ochutnat nebo zakoupit v restauraci Zlatý had.


Přidat na Pinterest
promo

18. 10. 2012, Recept navštíven: 4970x

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci Restaurace a vinárna Zlatý had

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná pašteka

02. 10. 2015, 15:16

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá pašteka

24. 10. 2015, 20:39

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajúva chuťovo

30. 11. 2015, 11:03

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantastická paštika

10. 03. 2016, 12:37

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ma výbornú chuť

05. 09. 2016, 18:08

Přidat komentář

Facebook komentáře