Domácí kachní paštika
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 0min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1dní 0h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
2761
kalorií
0.0g
cukrů
204.0g
tuků
192.0g
bílkovin
Příprava
Játra necháme na den namočit do mléka. Poté játra vyndáme, vycévkujeme a přemeleme. Necháme si rozpustit máslo a potom všechno tyčovým robotem rozmixujeme dohladka. Vezmeme formu na pečení a vyložíme jí potravinářskou fólií. Poté vše vylijeme do nádoby na pečení. Paštiku vložíme do vodní lázně a pečeme na 90°C po dobu 50 minut. Nejlepší je paštiku nechat tři dny dozrát a poté až servírovat.
Tip k receptu
Domácí kachní paštiku, můžete ochutnat nebo zakoupit v restauraci Zlatý had.
K paštice se krásně hodí Tramín červený - bobulový výběr 2007 Jedlička & Novák.
Tramín červený, můžete ochutnat nebo zakoupit v restauraci Zlatý had.
18. 10. 2012
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.