Domácí kachní paštika
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Játra necháme na den namočit do mléka. Poté játra vyndáme, vycévkujeme a přemeleme. Necháme si rozpustit máslo a potom všechno tyčovým robotem rozmixujeme dohladka. Vezmeme formu na pečení a vyložíme jí potravinářskou fólií. Poté vše vylijeme do nádoby na pečení. Paštiku vložíme do vodní lázně a pečeme na 90°C po dobu 50 minut. Nejlepší je paštiku nechat tři dny dozrát a poté až servírovat.
Tip k receptu
Domácí kachní paštiku, můžete ochutnat nebo zakoupit v restauraci Zlatý had.
K paštice se krásně hodí Tramín červený - bobulový výběr 2007 Jedlička & Novák.
Tramín červený, můžete ochutnat nebo zakoupit v restauraci Zlatý had.
18. 10. 2012
Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci Restaurace a vinárna Zlatý hadKategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 02. 10. 2015, 15:16

katka16031 24. 10. 2015, 20:39

Svetlana 30. 11. 2015, 11:03

palino 10. 03. 2016, 12:37

dušanka 05. 09. 2016, 18:08