Domácí kachní paštika

Obtížnost

Čas přípravy

1dní 0h 0min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1dní 0h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

2761 kalorií
0.0g cukrů
204.0g tuků
192.0g bílkovin


Příprava

Játra necháme na den namočit do mléka. Poté játra vyndáme, vycévkujeme a přemeleme. Necháme si rozpustit máslo a potom všechno tyčovým robotem rozmixujeme dohladka. Vezmeme formu na pečení a vyložíme jí potravinářskou fólií. Poté vše vylijeme do nádoby na pečení. Paštiku vložíme do vodní lázně a pečeme na 90°C po dobu 50 minut. Nejlepší je paštiku nechat tři dny dozrát a poté až servírovat.

Tip k receptu

Domácí kachní paštiku, můžete ochutnat nebo zakoupit v restauraci Zlatý had.
K paštice se krásně hodí Tramín červený - bobulový výběr 2007 Jedlička & Novák.
Tramín červený, můžete ochutnat nebo zakoupit v restauraci Zlatý had.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 10. 2012

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci Restaurace a vinárna Zlatý had

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
lahodná pašteka

02. 10. 2015, 15:16

Chybí obrázek
velmi dobrá pašteka

24. 10. 2015, 20:39

Chybí obrázek
vynikajúva chuťovo

30. 11. 2015, 11:03

Chybí obrázek
fantastická paštika

10. 03. 2016, 12:37

Chybí obrázek
ma výbornú chuť

05. 09. 2016, 18:08

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.