Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí preclíky s olejem

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 1h 45min , porce

2887 kalorií, 0.0g cukrů, 135.0g tuků, 51.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny suroviny dáme do pekárny, nejdříve tekuté, pak sypké a zapneme program Těsto.
Po skončení programu necháme těsto v teple vykynout. Z malých kousků vyválíme tenké pramínky, ze kterých stočíme klasické preclíky nebo jiné tvary. Na plechu s pečícím papírem necháme chvíli vykynout, povrch potřeme bílkem a posypeme mákem nebo solí. Pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 15 minut.

Hloušková

04. 12. 2010, Recept navštíven: 2453x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí preclíky s olejem

Domácí preclíky s olejem

Všechny suroviny dáme do pekárny, nejdříve tekuté, pak sypké a zapneme program Těsto. Po skončení programu...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí preclíky s olejem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře