Drákulovy hovězí plátky
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
1542
kalorií
0.0g
cukrů
41.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova. Vložíme na ní plátky, přiklopíme a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy přidáme sůl, hořčici a koření. Za občasného podlévání maso udusíme do měkka. Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Na závěr dochutíme solí a sójovou omáčkou. Podáváme s vařenou rýží.
JanaB03. 01. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.