Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Drákulovy hovězí plátky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 40min , porce

1542 kalorií, 0.0g cukrů, 41.0g tuků, 4.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova. Vložíme na ní plátky, přiklopíme a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy přidáme sůl, hořčici a koření. Za občasného podlévání maso udusíme do měkka. Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Na závěr dochutíme solí a sójovou omáčkou. Podáváme s vařenou rýží.

JanaB

03. 01. 2013, Recept navštíven: 938x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Drákulovy hovězí plátky

Drákulovy hovězí plátky

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova. V...

Zobrazit všechny podobné recepty k Drákulovy hovězí plátky Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

05. 05. 2016, 10:12

Přidat komentář

Facebook komentáře