Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Drákulovy hovězí plátky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 40min
Nutriční hodnoty
1542 kalorií 0.0g cukrů 41.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova. Vložíme na ní plátky, přiklopíme a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy přidáme sůl, hořčici a koření. Za občasného podlévání maso udusíme do měkka. Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Na závěr dochutíme solí a sójovou omáčkou. Podáváme s vařenou rýží.


Přidat na Pinterest
JanaB

03. 01. 2013, Recept navštíven: 1049x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

05. 05. 2016, 10:12

Přidat komentář

Facebook komentáře