Chybějící obrázek

Drůbeží cihla

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

1716 kalorií
1.0g cukrů
33.0g tuků
170.0g bílkovin


Příprava

Vejce rozkvedláme s mlékem a solí,přisypeme postupně mouku a vypracujeme vláčné těstíčko.Maso omyjeme,osušíme,naklepeme,osolíme,opepříme a nakrájíme na tenké plátky.Formu na biskupský chlebíček vytřeme důkladně máslem a postupně do ní skládáme střídavě plátky masa,šunky a sýra.Vše zalijeme těstíčkem,formu zakryjeme alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 180C.Pečeme asi 50 minut(nožem vyzkoušeíme,zda je maso hotové).Necháme vychladnout a potom vložíme do chladu alespon na 2 hodiny(nebo přes noc).Cihlu opatrně vyklopíme a nakrájíme na plátky.Podáváme s pečivem a se zeleninovým salátem nebo nakládanou zeleninou.

přidejte na:
jirina1967

26. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
super dobre

dušanka 04. 10. 2016, 19:33

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to dobre studene jedlo, vhodné aj na obloženú misu

hanka 18. 11. 2016, 20:46

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaujímavy recept,vyskusam

katka16031 27. 11. 2016, 20:45

Přidat komentář
Roxana
To by možná bylo dobré na Silvestra, děláme vaječnou tlačenku či ovar, nějaký chlebíček a tak, tohle je trochu jiné.

Roxana 29. 12. 2009, 14:53