Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Drůbeží cihla

Drůbeží cihla
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 30min , porce

1716 kalorií, 1.0g cukrů, 33.0g tuků, 170.0g bílkovin

Příprava

Vejce rozkvedláme s mlékem a solí,přisypeme postupně mouku a vypracujeme vláčné těstíčko.Maso omyjeme,osušíme,naklepeme,osolíme,opepříme a nakrájíme na tenké plátky.Formu na biskupský chlebíček vytřeme důkladně máslem a postupně do ní skládáme střídavě plátky masa,šunky a sýra.Vše zalijeme těstíčkem,formu zakryjeme alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 180C.Pečeme asi 50 minut(nožem vyzkoušeíme,zda je maso hotové).Necháme vychladnout a potom vložíme do chladu alespon na 2 hodiny(nebo přes noc).Cihlu opatrně vyklopíme a nakrájíme na plátky.Podáváme s pečivem a se zeleninovým salátem nebo nakládanou zeleninou.

jirina1967

26. 12. 2009, Recept navštíven: 1511x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Drůbeží cihla

Drůbeží cihla

Vejce rozkvedláme s mlékem a solí,přisypeme postupně mouku a vypracujeme vláčné těstíčko.Maso omyjeme,osuší...

Zobrazit všechny podobné recepty k Drůbeží cihla Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobre

04. 10. 2016, 19:33

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to dobre studene jedlo, vhodné aj na obloženú misu

18. 11. 2016, 20:46

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavy recept,vyskusam

27. 11. 2016, 20:45

Přidat komentář
Roxana
To by možná bylo dobré na Silvestra, děláme vaječnou tlačenku či ovar, nějaký chlebíček a tak, tohle je trochu jiné.

Roxana 29. 12. 2009, 14:53

Facebook komentáře