Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Drůbeží cihla

Drůbeží cihla

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1716 kalorií 1.0g cukrů 33.0g tuků 170.0g bílkovin

Příprava

Vejce rozkvedláme s mlékem a solí,přisypeme postupně mouku a vypracujeme vláčné těstíčko.Maso omyjeme,osušíme,naklepeme,osolíme,opepříme a nakrájíme na tenké plátky.Formu na biskupský chlebíček vytřeme důkladně máslem a postupně do ní skládáme střídavě plátky masa,šunky a sýra.Vše zalijeme těstíčkem,formu zakryjeme alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 180C.Pečeme asi 50 minut(nožem vyzkoušeíme,zda je maso hotové).Necháme vychladnout a potom vložíme do chladu alespon na 2 hodiny(nebo přes noc).Cihlu opatrně vyklopíme a nakrájíme na plátky.Podáváme s pečivem a se zeleninovým salátem nebo nakládanou zeleninou.


jirina1967

26. 12. 2009, Recept navštíven: 1631x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobre

04. 10. 2016, 19:33

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to dobre studene jedlo, vhodné aj na obloženú misu

18. 11. 2016, 20:46

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavy recept,vyskusam

27. 11. 2016, 20:45

Přidat komentář
Roxana
To by možná bylo dobré na Silvestra, děláme vaječnou tlačenku či ovar, nějaký chlebíček a tak, tohle je trochu jiné.

Roxana 29. 12. 2009, 14:53

Facebook komentáře