Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušené vepřové plecko na mrkvi

Dušené vepřové plecko na mrkvi
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 5min , porce

2560 kalorií, 15.0g cukrů, 41.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Plecko vykostíme, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme 2 lžíce olivového oleje, vložíme maso a opečeme z obou stran. Poté ho podlijeme vodou, přidáme kostku zeleninového bujónu a dusíme do měkka. Když je maso poloměkké, přidáme k němu mrkev, lžičku másla, 2 lžičky hladké mouky a dusíme, dokud není maso měkké. Podáváme s brambory.

Beruska64

07. 12. 2009, Recept navštíven: 5575x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušené vepřové plecko na mrkvi

Dušené vepřové plecko na mrkvi

Plecko vykostíme, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme 2 lžíce olivového oleje, vložíme maso a opečeme z...

Dušené vepřové kotlety

Dušené vepřové kotlety

Oloupanou a nakrájenou cibuli v pánvi na oleji osmahneme do sklovita. Cibuli shrneme na bok, vložíme naklep...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušené vepřové plecko na mrkvi Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Dělám toto jídlo trošku jednodušeji-kostky masa+mrkev,sůl,máslo,mouka,voda dám do pekáče s pokličkou a šup s tím do trouby.Před dopečením sundám na chvíli pokličku a je hotovo.Bujon nepoužívám.

tepito 05. 02. 2010, 05:26

Facebook komentáře