Chybějící obrázek

Dušené vepřové plecko na mrkvi

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

2560 kalorií
15.0g cukrů
41.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Plecko vykostíme, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme 2 lžíce olivového oleje, vložíme maso a opečeme z obou stran. Poté ho podlijeme vodou, přidáme kostku zeleninového bujónu a dusíme do měkka. Když je maso poloměkké, přidáme k němu mrkev, lžičku másla, 2 lžičky hladké mouky a dusíme, dokud není maso měkké. Podáváme s brambory.

přidejte na:
Beruska64

07. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jednoducho dobre urobene

katka16031 28. 12. 2018, 21:42

Přidat komentář
tepito
Dělám toto jídlo trošku jednodušeji-kostky masa+mrkev,sůl,máslo,mouka,voda dám do pekáče s pokličkou a šup s tím do trouby.Před dopečením sundám na chvíli pokličku a je hotovo.Bujon nepoužívám.

tepito 05. 02. 2010, 05:26