Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dušené vepřové plecko na mrkvi

Dušené vepřové plecko na mrkvi

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 5min
Nutriční hodnoty
2560 kalorií 15.0g cukrů 41.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Plecko vykostíme, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme 2 lžíce olivového oleje, vložíme maso a opečeme z obou stran. Poté ho podlijeme vodou, přidáme kostku zeleninového bujónu a dusíme do měkka. Když je maso poloměkké, přidáme k němu mrkev, lžičku másla, 2 lžičky hladké mouky a dusíme, dokud není maso měkké. Podáváme s brambory.


Beruska64

07. 12. 2009, Recept navštíven: 6299x


Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Dělám toto jídlo trošku jednodušeji-kostky masa+mrkev,sůl,máslo,mouka,voda dám do pekáče s pokličkou a šup s tím do trouby.Před dopečením sundám na chvíli pokličku a je hotovo.Bujon nepoužívám.

tepito 05. 02. 2010, 05:26

Facebook komentáře