Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dvojbarevná buchta

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
4216 kalorií 1.0g cukrů 233.0g tuků 62.0g bílkovin

Příprava

Z bílku si vytvoříme sníh. Olej, cukr a žloutky utřeme do pěny, do této směsi zamícháme směs z mouky a prášku do pečiva. Střídavě přiléváme mléko. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. 1/2 těsta nalijeme na vymazaný plech. Do zbývající poloviny vmícháme kakao a nalijeme na plech. Pečeme cca 30 minut v předehřáté troubě na 175°C. Dopečenou buchtu poznáme tak, že se po napíchnutí špejlí těsto nelepí.


Přidat na Pinterest
Petra

24. 08. 2009, Recept navštíven: 5714x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star
1 a pul hrnku polohrbe mouky , 1 hrnek piskotu,1 kyprici prasek do peciva, 2 vanilkove cukr , 1 hrnek krupicoveho cukr, 6 lzict granka 2 a pil hrnku mleka , vsechny suroviny poradne promichame a dame pec na 10 as 15 min pote nechame vychladnout, pripravyme si tvaroh do nej dame trocha masla cukr poradne to promichame a promazeme na povrch potom si pripravime polevu rzpustenou a promazeme take na povrch nechame vse stuhnou vykrajujem na mele kostky ke kave.
Přidané ingredience: cokoladova buchta

lucie 24. 01. 2013, 17:25

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
buchta vyzerá pekne, vyskúšam

23. 01. 2017, 11:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
buchta je velmi dobrá

27. 02. 2017, 20:02

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept na buchtu, tiež som vyskúšala v bábovkovej forme, dobré

31. 05. 2017, 10:01

Přidat komentář
tepito
Lze použít i na bábovku.

tepito 18. 11. 2009, 13:59

Facebook komentáře