Dvojbarevná buchta
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
4216
kalorií
1.0g
cukrů
233.0g
tuků
62.0g
bílkovin
Příprava
Z bílku si vytvoříme sníh. Olej, cukr a žloutky utřeme do pěny, do této směsi zamícháme směs z mouky a prášku do pečiva. Střídavě přiléváme mléko. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. 1/2 těsta nalijeme na vymazaný plech. Do zbývající poloviny vmícháme kakao a nalijeme na plech. Pečeme cca 30 minut v předehřáté troubě na 175°C. Dopečenou buchtu poznáme tak, že se po napíchnutí špejlí těsto nelepí.
Petra24. 08. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: cokoladova buchta
lucie 24. 01. 2013, 17:25

majka 23. 01. 2017, 11:07

hanka 27. 02. 2017, 20:02

Svetlana 31. 05. 2017, 10:01

palino 01. 10. 2017, 19:45
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
tepito 18. 11. 2009, 13:59