Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Fazolová houbová polévka

Fazolová houbová polévka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 1h 25min , porce

412 kalorií, 0.0g cukrů, 2.0g tuků, 36.0g bílkovin

Příprava

Kosti povaříme v 1 l horké vody, asi po hodině přidáme nakrájenou cibuli a zeleninu. Předem namočené bílé fazole uvaříme, prolisujeme a přidáme do vývaru. Přidáme na plátky pokrájené houby a dobře povaříme. Podle chuti osolíme a zjemníme smetanou.

notburga

02. 06. 2010, Recept navštíven: 1606x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Fazolová houbová polévka

Fazolová houbová polévka

Kosti povaříme v 1 l horké vody, asi po hodině přidáme nakrájenou cibuli a zeleninu. Předem namočené bílé f...

Zobrazit všechny podobné recepty k Fazolová houbová polévka Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
V zimním období patří k mým velmi oblíbeným. Přidávám jen místo soli špetku Vegety bez glutamátu.
Přidané ingredience: špetka Vegety bez glutamátu

05. 03. 2013, 04:48

planeta
Restaurant_star
polévku dělám podobně a přidávám i jednu bramboru nakrájenou na kostičky a pro dobré trávení trošku saturejky
Přidané ingredience: saturejka, brambor

23. 03. 2015, 10:18

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka je dobrá, chutna, tiež pridavam zemiaky

05. 12. 2016, 21:57

Přidat komentář

Facebook komentáře