Fazolová polévka podle Michaela
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
2768
kalorií
0.0g
cukrů
34.0g
tuků
115.0g
bílkovin
Příprava
Přebrané hnědé fazole namočíme den dopředu do litru studené vody. Druhý den přidáme k fazolím bobkový list a uvaříme na mírném ohni doměkka. Současně vaříme vepřový bůček, který poté vyjmeme a necháme vychladit.
Vývar z bůčku zahustíme jíškou z másla a mouky. Smícháme s uvařenými fazolemi, osolíme dle chuti a společně povaříme.
Nakonec přidáme na kostky nakrájený bůček.
19. 02. 2014
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: saturejka
planeta 02. 04. 2015, 13:31
© 2024, Railsformers s.r.o.