Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Filet z candáta s bramborovo-pomerančovým pyré

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 50min
Nutriční hodnoty
660 kalorií 40.0g cukrů 20.0g tuků 80.0g bílkovin

Příprava

Očistíme candáta, nakrájíme na filety a osolíme. Na pánvi si rozehřejeme olej a lehce ho osmažíme z obou stran. Na candáta poklademe plátek másla a dáme na 5 minut při 180°C péct do trouby. Uvaříme brambory, které poté propasírujeme. Do brambor přimícháme máslo, mléko, sůl, pomerančovou kůru z omytého pomeranče a šťávu. Dále si připravíme brokolici, kterou vaříme cca 3 minuty v mírně osolené vodě. Jakmile je vše uvařeno můžeme servírovat.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

12. 07. 2012, Recept navštíven: 1824x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, vyskúšam

17. 03. 2016, 12:15

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný filet

02. 04. 2016, 20:23

Přidat komentář

Facebook komentáře