Filet z candáta s bramborovo-pomerančovým pyré
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
35min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
660
kalorií
40.0g
cukrů
20.0g
tuků
80.0g
bílkovin
Příprava
Očistíme candáta, nakrájíme na filety a osolíme. Na pánvi si rozehřejeme olej a lehce ho osmažíme z obou stran. Na candáta poklademe plátek másla a dáme na 5 minut při 180°C péct do trouby. Uvaříme brambory, které poté propasírujeme. Do brambor přimícháme máslo, mléko, sůl, pomerančovou kůru z omytého pomeranče a šťávu. Dále si připravíme brokolici, kterou vaříme cca 3 minuty v mírně osolené vodě. Jakmile je vše uvařeno můžeme servírovat.
Šéfredaktor12. 07. 2012
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.